Print opcije:

Zvjezdani Njam Njam Sendvič

 2 šnita Carsko meso
 1 kom. umak od vrhnja, majoneze i limuna
 1 kom. mladi luk
 1 mala glavica zelena salata
 1 kom. Lepinja (domaća - recept u načinu pripreme)
 2 list(a) Sir Gouda
1

Prvo se napravi lepinja: 500g brašna, germa svježa, pola praška za pecivo, žličica soli i mlake vode po potrebi da se zamjesi, izmjesiti i ostaviti 50 min da se digne i potom se male loptice od smjese prže u ulju.
Lepinja se prereže na pola.
Dok se malo ohladi, doda se 1 listić sira
Potom se doda jedno carsko meso ispečeno na roštilju i narezano na prutiće.
Umak se radi od vrhnja i zvijezda majoneze u odnosu 2:1 (2 žličice vrhnja i 1 žličica majoneze), te se iscijedi oko 10-ak kapi limonovog soka i sve dobro promiješa da sva 3 sastojka budu dobro povezana. I preko mesa se stavi pola napravljenog umaka.
Pera od mladog luka nareže se na male prutiće i naslaže gore.
Nakon toga opet se stavi jedan list sira i potom se stavi meso i umak. Zatim umjesto luka stave se listići salate i na kraju se stavi gornji dio lepinje.
Dobar tek ????

Nutrition Facts

Servings 1