Zvizdan

ShareTweetSave
1

MIRIŠE NA JOŠ... 🙂
Polpeta od slanutka:
U sjeckalici usitniti slanutak, češnjak, bijeli luk i peršin. Dobivenu smjesu začiniti sa soli, paprom i maslinovim uljem, dodati malo oštrog brašna te oblikovati u polpetu. Kratko je popržiti na ulju (cca 1-2 min).

2

Umak:
Zvijezda majonezu, bijelo vino i peršin izmiješati.

3

Kruh:
Tostirati u pekaču

4

Povrće:
Tikvicu i poriluk ispeći na grill tavi

5

Slaganje sendviča:
Na tostirani kruh staviti umak, polpetu, kozji sir, pečeno povće potom dodati još malo umaka, te rajčicu i zelenu salatu, dodati još par kapi umaka i pokriti kruhom.
DOBAR TEK!

 100 g kuhanog slanutka
 2 pt soli
 1 pt papra
 2 pt nasjeckanog peršina
 3 žlice Zvijezda majoneze
 1 ml bijelog vina
 4 kriška poriluka
 2 kriška tikvice
 2 kriška rajčice
 2 list(a) zelene salate
 1 mala glavica bijelog luka
 češanj češnjaka
 0,15 l ulje suncokretovo
 1 kriška svježeg kozjeg sira
 2 šnita kruha po želji
 5 kapi maslinovog ulja
 1 žličica oštrog brašna

NAMIRNICE

 100 g kuhanog slanutka
 2 pt soli
 1 pt papra
 2 pt nasjeckanog peršina
 3 žlice Zvijezda majoneze
 1 ml bijelog vina
 4 kriška poriluka
 2 kriška tikvice
 2 kriška rajčice
 2 list(a) zelene salate
 1 mala glavica bijelog luka
 češanj češnjaka
 0,15 l ulje suncokretovo
 1 kriška svježeg kozjeg sira
 2 šnita kruha po želji
 5 kapi maslinovog ulja
 1 žličica oštrog brašna

Način pripreme

1

MIRIŠE NA JOŠ... 🙂
Polpeta od slanutka:
U sjeckalici usitniti slanutak, češnjak, bijeli luk i peršin. Dobivenu smjesu začiniti sa soli, paprom i maslinovim uljem, dodati malo oštrog brašna te oblikovati u polpetu. Kratko je popržiti na ulju (cca 1-2 min).

2

Umak:
Zvijezda majonezu, bijelo vino i peršin izmiješati.

3

Kruh:
Tostirati u pekaču

4

Povrće:
Tikvicu i poriluk ispeći na grill tavi

5

Slaganje sendviča:
Na tostirani kruh staviti umak, polpetu, kozji sir, pečeno povće potom dodati još malo umaka, te rajčicu i zelenu salatu, dodati još par kapi umaka i pokriti kruhom.
DOBAR TEK!

Zvizdan