Zvizdan

ShareTweetSave
1

Ne srami se skinuti na suncu i pokazati malo špeka...

2

Oprati salatu i natrgati je na manje komadiće. Nasjeckati mladi luk. prerezati svježi topli krušćić na pola.

3

Zagrijati malo maslinovog ulja na tavi, ispeći jaje na oko. Špek (ne previše suh) narezati na tanke šnite i prpeći na tavi. Krušćić dodtano zagrijati i prepeći na masti od špeka.

4

Namazati majonezu na donju polovicu krušćića, posipati salatu i mladi luk. Posložiti sir, pileću salamu i špek. Na vrh položiti jaje na oko. Posoliti i posipati koprom i vlascem i prekriti gornjom polovicom krušćića.

 1 kom. topli bijeli krušćić
 3 žlice zvijezda majoneza
 10 list(a) miješana domaća salata (matovilac, rukola, radić)
 1 kom. mladi luk
 1 žličica sol
 4 šnita livanjski sir s mirodijama
 6 šnita dimljna pileća prsa
 6 šnita špek
 1 kom. jaje
 1 žličica kopar
 1 žličica vlasac
 1 žličica sezam
 10 ml zvijezda maslinovo ulje

NAMIRNICE

 1 kom. topli bijeli krušćić
 3 žlice zvijezda majoneza
 10 list(a) miješana domaća salata (matovilac, rukola, radić)
 1 kom. mladi luk
 1 žličica sol
 4 šnita livanjski sir s mirodijama
 6 šnita dimljna pileća prsa
 6 šnita špek
 1 kom. jaje
 1 žličica kopar
 1 žličica vlasac
 1 žličica sezam
 10 ml zvijezda maslinovo ulje

Način pripreme

1

Ne srami se skinuti na suncu i pokazati malo špeka...

2

Oprati salatu i natrgati je na manje komadiće. Nasjeckati mladi luk. prerezati svježi topli krušćić na pola.

3

Zagrijati malo maslinovog ulja na tavi, ispeći jaje na oko. Špek (ne previše suh) narezati na tanke šnite i prpeći na tavi. Krušćić dodtano zagrijati i prepeći na masti od špeka.

4

Namazati majonezu na donju polovicu krušćića, posipati salatu i mladi luk. Posložiti sir, pileću salamu i špek. Na vrh položiti jaje na oko. Posoliti i posipati koprom i vlascem i prekriti gornjom polovicom krušćića.

Zvizdan