
Zvijezda je rođena
1
Langošica se prepolovi. Slaninu popržiti na suhoj tavi dok ne dobije lijepu smeđu boju. U zdjelicu pomiješati vrhnje, slani sir, majonezu i sitno nasjeckani mladi luk. U langošicu staviti namaz i na to slaninu. Ova perverzija od sendviča je sve. Više se nema što dodati!
Dobar tek ????
100 g Zagrebačkog slanog sira
50 g Vrhnja
1 list(a) mladog luka
200 g slanine
NAMIRNICE
100 g Zagrebačkog slanog sira
50 g Vrhnja
1 list(a) mladog luka
200 g slanine
Način pripreme
1
Langošica se prepolovi. Slaninu popržiti na suhoj tavi dok ne dobije lijepu smeđu boju. U zdjelicu pomiješati vrhnje, slani sir, majonezu i sitno nasjeckani mladi luk. U langošicu staviti namaz i na to slaninu. Ova perverzija od sendviča je sve. Više se nema što dodati!
Dobar tek ????