Zvijezda je rođena

ShareTweetSave
1

Langošica se prepolovi. Slaninu popržiti na suhoj tavi dok ne dobije lijepu smeđu boju. U zdjelicu pomiješati vrhnje, slani sir, majonezu i sitno nasjeckani mladi luk. U langošicu staviti namaz i na to slaninu. Ova perverzija od sendviča je sve. Više se nema što dodati!
Dobar tek ????

 100 g Zagrebačkog slanog sira
 50 g Vrhnja
 1 list(a) mladog luka
 200 g slanine

NAMIRNICE

 100 g Zagrebačkog slanog sira
 50 g Vrhnja
 1 list(a) mladog luka
 200 g slanine

Način pripreme

1

Langošica se prepolovi. Slaninu popržiti na suhoj tavi dok ne dobije lijepu smeđu boju. U zdjelicu pomiješati vrhnje, slani sir, majonezu i sitno nasjeckani mladi luk. U langošicu staviti namaz i na to slaninu. Ova perverzija od sendviča je sve. Više se nema što dodati!
Dobar tek ????

Zvijezda je rođena