Domaće pecivo: u uzdignuti kvas dodati sa malo vode i šećera dodati 1 jaje, ulje, sol i postepeno brasno , da se dobije fino tijesto koje se odmara dok se ne udvostrući. Zatim tijesto razvaljati na 2 pravokutna dijela i svaki mazati sa otopljenim maslacem i Zvijezda majonezom te posipati sjeckanim ružmarinom i parmezanom. Tijesto je potrebno zaviti kao rolat i ostrim nozem presječi po duzini. Oblikovati pecivo po želji i staviti na papir za pečenje. Peći na 180 stupnjeva dok se ne zarumeni. Zatim gotovo pecivo prerezati , donju polovicu namazati Zvijezda majonezom, na to staviti mlade listove maslačka pa pršut. Preko pršuta paradajz, masline i na kraju pohane domaće jadranske lignje koje naprasto traže da ih pokrije Zvijezda majoneza. Preklopiti gornjom korom peciva. Ovaj recept sam odabrala jer je poseban,stvoren je za uživanje u okusima Mediterana. Ljubitelji sendviča će prepoznati ovo savršenstvo okusa, uz domaće jadranske lignje, domaći dalmatinski pršut, ružmarin u pecivu i listove mladih maslačaka koji su neodoljivi i zdravi. Kraljica Zvijezda majoneza naprosto ljubi ovu kombinaciju i daje joj završni štih u zovu Mediterana.
Servings 1