ZERP

ShareTweetSave
1

Tko kaže da Hrvatska nema ZERP?!

Kapare pomiješati sa 4 žlice Zvijezda majoneze, dodati malo jabučnog octa i maslinovog ulja.

2

Razrezati pecivo po pola i obje polovice s unutarnje strane premazati napravljenim umakom, a zatim redati ostatak namirnica na sljedeći način: zelena salata, losos, inćuni, rajčica.

 50 g kapara u octu (Nana)
 50 g fileta inćuna (Adriatic Delight)
 50 g dimljenog lososa (Ledo)
 1 kom. peciva sa bučinim sjemenkama
 3 list(a) zelene salate
 1 kom. rajčice
 2 žlice maslinovog ulja

NAMIRNICE

 50 g kapara u octu (Nana)
 50 g fileta inćuna (Adriatic Delight)
 50 g dimljenog lososa (Ledo)
 1 kom. peciva sa bučinim sjemenkama
 3 list(a) zelene salate
 1 kom. rajčice
 2 žlice maslinovog ulja

Način pripreme

1

Tko kaže da Hrvatska nema ZERP?!

Kapare pomiješati sa 4 žlice Zvijezda majoneze, dodati malo jabučnog octa i maslinovog ulja.

2

Razrezati pecivo po pola i obje polovice s unutarnje strane premazati napravljenim umakom, a zatim redati ostatak namirnica na sljedeći način: zelena salata, losos, inćuni, rajčica.

ZERP