Zelena Istra

ShareTweetSave
1

Šparoga - kraljica i vjesnica proljeća, pretvorena u zvijezdu ovog sendviča.

2

1. Šparoge kratko poširati i začiniti ih sa soli, paprom i nekoliko kapi limunovog soka
2. Poširati jaje
3. Umak: kapare sitno nasjeckati i pomiješati s majonezom
4. Na pecivo namazati umak, poredati šparoge, natrgati svježi ovčji sir, posipati sa sitno sjeckanim mladim lukom i na vrh staviti poširano jaje

Dobar tek!

 1 kom. pecivo sa sjemenkama
 8 kom. šparoge
 1 kom. mladi luk
 1 jaje
 50 g svježi ovčji sir
 2 žličica zvijezda majoneza
 1 žličica kapari
 sok od limuna

NAMIRNICE

 1 kom. pecivo sa sjemenkama
 8 kom. šparoge
 1 kom. mladi luk
 1 jaje
 50 g svježi ovčji sir
 2 žličica zvijezda majoneza
 1 žličica kapari
 sok od limuna

Način pripreme

1

Šparoga - kraljica i vjesnica proljeća, pretvorena u zvijezdu ovog sendviča.

2

1. Šparoge kratko poširati i začiniti ih sa soli, paprom i nekoliko kapi limunovog soka
2. Poširati jaje
3. Umak: kapare sitno nasjeckati i pomiješati s majonezom
4. Na pecivo namazati umak, poredati šparoge, natrgati svježi ovčji sir, posipati sa sitno sjeckanim mladim lukom i na vrh staviti poširano jaje

Dobar tek!

Zelena Istra