Vratson

ShareTweetSave
1

Topla vratina sa aromatiziranom hrskavom korabicom, zrnati sir sa slanim bućinim košticama, uz dodatak zvijezda majoneze slanana i rukole stvara savršenu harmoniju okusa....

2

Korabicu ogulite, narežte na tanke ploške, pokapajte jabučnim octom, posolite i popaprite pa posipajte svježim vlascem

3

Dimljenu vratinu kratko popecite sa svake strane u zagrijanoj tavi bez dodatka masnoće

4

Na donju polovicu kukuruznog bageta rasporedite svježi zrnati sir pa posipajte bučinim košticama. Zatim slažite popečenu dimljenu vratinu i aromatiziranu korabicu. Na kraju stavite zvijezda majonezu slanina i rukolu.

5

Uživajte u okusima!

 pola kukuruznog bageta
 130 g dimljene vratine
 70 g svježeg zrnatog sira
 1 kom. korabice
 30 g rukole
 15 g bućinih koštica golica
 svježi vlasac
 sol, papar

NAMIRNICE

 pola kukuruznog bageta
 130 g dimljene vratine
 70 g svježeg zrnatog sira
 1 kom. korabice
 30 g rukole
 15 g bućinih koštica golica
 svježi vlasac
 sol, papar

Način pripreme

1

Topla vratina sa aromatiziranom hrskavom korabicom, zrnati sir sa slanim bućinim košticama, uz dodatak zvijezda majoneze slanana i rukole stvara savršenu harmoniju okusa....

2

Korabicu ogulite, narežte na tanke ploške, pokapajte jabučnim octom, posolite i popaprite pa posipajte svježim vlascem

3

Dimljenu vratinu kratko popecite sa svake strane u zagrijanoj tavi bez dodatka masnoće

4

Na donju polovicu kukuruznog bageta rasporedite svježi zrnati sir pa posipajte bučinim košticama. Zatim slažite popečenu dimljenu vratinu i aromatiziranu korabicu. Na kraju stavite zvijezda majonezu slanina i rukolu.

5

Uživajte u okusima!

Vratson