Zagrijemo pecivo u pećnici.
Zagrijavamo višnjin liker 2-3 minute dok ne postane gušći i alkohol ne ispari. Nakon toga pustimo da se ohladi.
Pripremimo dvije zdjelice. U svaku stavimo po 2 žlice ZVIJEZDA MAJONEZE. U jednoj posudici umiješamo ohlađeni liker(1,5 žličice), a u drugu promiješamo senf i naribamo kiseli krastavac.
Pecivo prerežemo na pola te svaku polovicu premažemo namazom druge zdjelice(majoneza+kiseli krastavac+senf).
Zatim na donju polovicu slažemo delikates i dimljenu šunku. Slijedi red namaza iz prve zdjelice(majoneza+maraskino).
Nakon toga slažemo red isjeckane salate iceberg, kukuruz i cherry rajčice.
Po želji ukrasimo mediteranskim začinima.
Ovaj sendvič nazvao sam ''VIŠNJINE ZARUKE'' jer naš autohtoni proizvod ''Maraschino'' koji se nalazi u umaku daje izvrsnu slatku notu sendviču i objedinjuje sve sastojke u jednu cjelinu. Na prvu pomisao nespojivi sastojci-majoneza i višnja, no vjerujete mi da će vas kombinacija iznenaditi. Slatkoća višnje i kiselina krastavaca izvrsna su kombinacija! Dobar tek!
Servings 1