Pred svaku tekmu
čak i oni na dijeti pokleknu.
Pa posegnu za zalogaj mali,
a za ovaj sendvič bi se sigurno otimali.
Prvo ciabattu s češnjakom, maslinovim uljem i bosiljkom namažemo
te ju nakon toga u pećnicu na 15 minuta odlažemo.
Dok se naša ciabatta peče,
chili, rozi i crni papar s batićem se zgnječe.
K tome dodamo lovorov list i Zvijezda maslinovo ulje,
prelijemo preko fete i mariniramo malo dulje.
Potrebno je dobro ciabattu ohladiti
i potom krenuti sendvič graditi.
Najprije prepolovimo ciabattu na dva dijela,
poslažemo listove maslačka i na to ide feta bijela.
Zatim fina domaća šunka
te puno čili majoneze, nikako samo trunka!
Dalje slijede baranjski kulen i luk,
feta i cherry rajčice jer gladni smo k’o vuk.
Na vrh ove sendvič planine,
stavimo domaći špek i majonezu sa okusom slanine.
I za kraj mladog luka i chili vlasi
da ovaj navijački sendvič dodatno ukrasi.
Već u prvom poluvremenu Vatreni sendvič će nestati,
ali navijanje zato neće prestati.
Ako i ne pratite redoslijed sastojaka u sendviču, sve je to izbrisivo,
ali gledanje tekme s ekipom i Vatrenim sendvičem jednostavno ~ NEOPISIVO!
Servings 1