Vatreni

ShareTweetSave
1

Pred svaku tekmu
čak i oni na dijeti pokleknu.
Pa posegnu za zalogaj mali,
a za ovaj sendvič bi se sigurno otimali.
Prvo ciabattu s češnjakom, maslinovim uljem i bosiljkom namažemo
te ju nakon toga u pećnicu na 15 minuta odlažemo.

2

Dok se naša ciabatta peče,
chili, rozi i crni papar s batićem se zgnječe.

3

K tome dodamo lovorov list i Zvijezda maslinovo ulje,
prelijemo preko fete i mariniramo malo dulje.

4

Potrebno je dobro ciabattu ohladiti
i potom krenuti sendvič graditi.
Najprije prepolovimo ciabattu na dva dijela,
poslažemo listove maslačka i na to ide feta bijela.

5

Zatim fina domaća šunka
te puno čili majoneze, nikako samo trunka!

6

Dalje slijede baranjski kulen i luk,
feta i cherry rajčice jer gladni smo k’o vuk.

7

Na vrh ove sendvič planine,
stavimo domaći špek i majonezu sa okusom slanine.
I za kraj mladog luka i chili vlasi
da ovaj navijački sendvič dodatno ukrasi.

8

Već u prvom poluvremenu Vatreni sendvič će nestati,
ali navijanje zato neće prestati.
Ako i ne pratite redoslijed sastojaka u sendviču, sve je to izbrisivo,
ali gledanje tekme s ekipom i Vatrenim sendvičem jednostavno ~ NEOPISIVO!

 1 kom. ciabatte
 1 žličica bosiljka
 1 češanj češnjaka
 1 prstohvat chili papra
 1 prstohvat crnog papra
 1 prstohvat rozog papra
 50 g feta sira
 3 list(a) lovora
 30 g listova maslačka
 50 g domaće šunke
 50 g baranjskog kulena
 50 g domaće slanine
 1 mala glavica luka
 1 kom. mladog luka
 3 kom. cherry rajčice
 4 kom. chili vlasi

NAMIRNICE

 1 kom. ciabatte
 1 žličica bosiljka
 1 češanj češnjaka
 1 prstohvat chili papra
 1 prstohvat crnog papra
 1 prstohvat rozog papra
 50 g feta sira
 3 list(a) lovora
 30 g listova maslačka
 50 g domaće šunke
 50 g baranjskog kulena
 50 g domaće slanine
 1 mala glavica luka
 1 kom. mladog luka
 3 kom. cherry rajčice
 4 kom. chili vlasi

Način pripreme

1

Pred svaku tekmu
čak i oni na dijeti pokleknu.
Pa posegnu za zalogaj mali,
a za ovaj sendvič bi se sigurno otimali.
Prvo ciabattu s češnjakom, maslinovim uljem i bosiljkom namažemo
te ju nakon toga u pećnicu na 15 minuta odlažemo.

2

Dok se naša ciabatta peče,
chili, rozi i crni papar s batićem se zgnječe.

3

K tome dodamo lovorov list i Zvijezda maslinovo ulje,
prelijemo preko fete i mariniramo malo dulje.

4

Potrebno je dobro ciabattu ohladiti
i potom krenuti sendvič graditi.
Najprije prepolovimo ciabattu na dva dijela,
poslažemo listove maslačka i na to ide feta bijela.

5

Zatim fina domaća šunka
te puno čili majoneze, nikako samo trunka!

6

Dalje slijede baranjski kulen i luk,
feta i cherry rajčice jer gladni smo k’o vuk.

7

Na vrh ove sendvič planine,
stavimo domaći špek i majonezu sa okusom slanine.
I za kraj mladog luka i chili vlasi
da ovaj navijački sendvič dodatno ukrasi.

8

Već u prvom poluvremenu Vatreni sendvič će nestati,
ali navijanje zato neće prestati.
Ako i ne pratite redoslijed sastojaka u sendviču, sve je to izbrisivo,
ali gledanje tekme s ekipom i Vatrenim sendvičem jednostavno ~ NEOPISIVO!

Vatreni