Uhljeb

ShareTweetSave
1

Masline, kisele krastevce, dimljeni tofu i vegan feta sir dobro promješati. Na kruh slagati prvo žlicu ajvara pa 2 žlice nadjeva i na kraju Omegol. Preklopiti sa šnitom kruha pa ponoviti ajvar-nadjev-omegol. Preklopiti sa trećom kriškom kruha. Učvrstiti čačkalicama.

2

Napraviti smjesu brašna i vode, dodati malo praška za pecivo u soli.
U smjesu umočiti sendvič i pržiti na ulju dok ne porumeni.
Poslužiti uz salatu.

 6 kriška kruha za tost
 100 g dimljenog tofua
 2 žlice sjeckanih kiselih krastavaca
 2 žlice sjeckanih maslina
 2 žlice veganskog feta sira
 2 žlice ljutog ajvara
 4 žlice Omegol majoneze
 ½ cup vode
 ½ cup brašna
 malo soli i žličica praška za pecivo

NAMIRNICE

 6 kriška kruha za tost
 100 g dimljenog tofua
 2 žlice sjeckanih kiselih krastavaca
 2 žlice sjeckanih maslina
 2 žlice veganskog feta sira
 2 žlice ljutog ajvara
 4 žlice Omegol majoneze
 ½ cup vode
 ½ cup brašna
 malo soli i žličica praška za pecivo

Način pripreme

1

Masline, kisele krastevce, dimljeni tofu i vegan feta sir dobro promješati. Na kruh slagati prvo žlicu ajvara pa 2 žlice nadjeva i na kraju Omegol. Preklopiti sa šnitom kruha pa ponoviti ajvar-nadjev-omegol. Preklopiti sa trećom kriškom kruha. Učvrstiti čačkalicama.

2

Napraviti smjesu brašna i vode, dodati malo praška za pecivo u soli.
U smjesu umočiti sendvič i pržiti na ulju dok ne porumeni.
Poslužiti uz salatu.

Uhljeb