Tutti gušti

ShareTweetSave
1

na tavici na malo maslinovog ulja ispecite omlet od dva jaja sa malo istarske i slavonske kobasice

2

preklopite omlet i izvadite ga iz tavice na tanjur

3

na istoj tavici ispecite trakice istarske pancete da bude hrskava

4

narežite mladi i ljubičasti luk na kolutiće i cherry rajčice

5

sad sljedi slaganje: prerežite pecivo, premžite jednom žlicom zvijezda majoneze s okusom slanine, poslažite kolutove ljubičastog luka spustite preklopljeni omlet, poslažite mladi luk i cherry rajčice te prelite još jednom žlicom majoneze i na kraju poslažite hrskavu pancetu. Preklopite pecivo i prepustite se svim guštima sendviča.

 1 kom. pecivo
 50 g cherry rajčice
 50 g istarske kobasice
 50 g slavonske kobasice
 50 g istarske pancete
 50 g mladog luka
 50 g ljubičastog luka
 2 kom. jaja
 2 žlice zvijezda majoneze sa okusom slanine

NAMIRNICE

 1 kom. pecivo
 50 g cherry rajčice
 50 g istarske kobasice
 50 g slavonske kobasice
 50 g istarske pancete
 50 g mladog luka
 50 g ljubičastog luka
 2 kom. jaja
 2 žlice zvijezda majoneze sa okusom slanine

Način pripreme

1

na tavici na malo maslinovog ulja ispecite omlet od dva jaja sa malo istarske i slavonske kobasice

2

preklopite omlet i izvadite ga iz tavice na tanjur

3

na istoj tavici ispecite trakice istarske pancete da bude hrskava

4

narežite mladi i ljubičasti luk na kolutiće i cherry rajčice

5

sad sljedi slaganje: prerežite pecivo, premžite jednom žlicom zvijezda majoneze s okusom slanine, poslažite kolutove ljubičastog luka spustite preklopljeni omlet, poslažite mladi luk i cherry rajčice te prelite još jednom žlicom majoneze i na kraju poslažite hrskavu pancetu. Preklopite pecivo i prepustite se svim guštima sendviča.

Tutti gušti