Tuna Jadran

ShareTweetSave
1

Na prerezani baguettini se namaže pašteta od tune napravljena od: jedne konzervirane tune, jedno nasjeckano kuhano kuhano jaje, pola glavice sitno sjeckanog crvenog luka, mala žličica senfa, nasjeckanog mariniranih kapara, zvijezda delikates majoneza i nekoliko kapi limunovog soka. Na paštetu stavimo dalmatinski pršut i paški sir.

Uživajte u ovom posebno finom obroku uz čašu finog vina gdje god se nalazili podsjetit će vas na Jadran!

 1 kom. Tune u salamuri
 1 kuhano jaje
 ½ glavice crvenog luka
 1 žličica senfa
 1 žlica mariniranih kapara
 100 g dalmatinskog pršuta
 100 g paškog sira
 10 kapi limunovog soka

NAMIRNICE

 1 kom. Tune u salamuri
 1 kuhano jaje
 ½ glavice crvenog luka
 1 žličica senfa
 1 žlica mariniranih kapara
 100 g dalmatinskog pršuta
 100 g paškog sira
 10 kapi limunovog soka

Način pripreme

1

Na prerezani baguettini se namaže pašteta od tune napravljena od: jedne konzervirane tune, jedno nasjeckano kuhano kuhano jaje, pola glavice sitno sjeckanog crvenog luka, mala žličica senfa, nasjeckanog mariniranih kapara, zvijezda delikates majoneza i nekoliko kapi limunovog soka. Na paštetu stavimo dalmatinski pršut i paški sir.

Uživajte u ovom posebno finom obroku uz čašu finog vina gdje god se nalazili podsjetit će vas na Jadran!

Tuna Jadran