“Tounjski Fantom”

ShareTweetSave
1

Prerežemo kruh na pola, zatim ogulimo i na režemo luk na kolutiće isto tako postupimo i sa paradajzom. Nakon toga ogulimo i na režemo kobasice na jednaku debljinu. Tounjski sir režemo na tanke kriške.

2

Kada smo pripremili sve namirnice krećemo sa slaganjem "TOUNJSKOG FANTOMA" tako što kao temelj stavljamo kruh na kojega dodajemo Slavonske kobasice te na njih kriške Tounjskog sira, na sir stavljamo veprove kobasice koje nam daju onaj okus divljine, na njih dodajemo kolutiće luka i paradajz koji pokrivamo sa Tounjskim sirom kako bismo mogli dodati neizbježan sastojak svih sendviča, a to je ZVJEZDA MAJONEZA jer bez nje sendvič je bez veze.

 Domaći kruh
 Ljubičasti i crveni luk
 Paradajz
 Domaća slavonska kobasica
 Domaća lovačka kobasica od vepra
 Domaći Tounjski sir

NAMIRNICE

 Domaći kruh
 Ljubičasti i crveni luk
 Paradajz
 Domaća slavonska kobasica
 Domaća lovačka kobasica od vepra
 Domaći Tounjski sir

Način pripreme

1

Prerežemo kruh na pola, zatim ogulimo i na režemo luk na kolutiće isto tako postupimo i sa paradajzom. Nakon toga ogulimo i na režemo kobasice na jednaku debljinu. Tounjski sir režemo na tanke kriške.

2

Kada smo pripremili sve namirnice krećemo sa slaganjem "TOUNJSKOG FANTOMA" tako što kao temelj stavljamo kruh na kojega dodajemo Slavonske kobasice te na njih kriške Tounjskog sira, na sir stavljamo veprove kobasice koje nam daju onaj okus divljine, na njih dodajemo kolutiće luka i paradajz koji pokrivamo sa Tounjskim sirom kako bismo mogli dodati neizbježan sastojak svih sendviča, a to je ZVJEZDA MAJONEZA jer bez nje sendvič je bez veze.

“Tounjski Fantom”