Srdelko

ShareTweetSave
1

Na krišku kruha od pirovog brašna položiti narezani kravlji sir. Preko sira posložiti marinirane srdele prethodno očišćene od središnje kosti te lepezasto rastvorene. Srdelu prekriti tanko narezanim kiselim krastavcem i zelenom salatom na koju smo položili zelenu maslinu punjenu paprikom koju smo prerezali na 2 dijela. Ukrasiti sendvič tanko rezanim štapićem od kisele crvene paprike i ukiseljenim mini kukuruzom, te naravno neizbježnom ZVIJEZDA MAJONEZOM bez koje bi ovaj sendvič bio suh i nedovoljno slastan. Uživati s mislima na ljeto, more i sunce!

 1 kriška KRUHA OD PIROVOG BRAŠNA
 2 kom. MARINIRANE SRDELE
 50 g MLADOG KRAVLJEG SIRA
 2 šnita TANKO REZANOG KISELOG KRASTAVCA
 1 list(a) ZELENE SALATE
 1 stick KISELE CRVENE PAPRIKE
 1 kom. PREPOLOVLJENE ZELENE MASLINE PUNJENE PAPRIKOM
 1 kom. UKISELJENI MINI KUKURUZ

NAMIRNICE

 1 kriška KRUHA OD PIROVOG BRAŠNA
 2 kom. MARINIRANE SRDELE
 50 g MLADOG KRAVLJEG SIRA
 2 šnita TANKO REZANOG KISELOG KRASTAVCA
 1 list(a) ZELENE SALATE
 1 stick KISELE CRVENE PAPRIKE
 1 kom. PREPOLOVLJENE ZELENE MASLINE PUNJENE PAPRIKOM
 1 kom. UKISELJENI MINI KUKURUZ

Način pripreme

1

Na krišku kruha od pirovog brašna položiti narezani kravlji sir. Preko sira posložiti marinirane srdele prethodno očišćene od središnje kosti te lepezasto rastvorene. Srdelu prekriti tanko narezanim kiselim krastavcem i zelenom salatom na koju smo položili zelenu maslinu punjenu paprikom koju smo prerezali na 2 dijela. Ukrasiti sendvič tanko rezanim štapićem od kisele crvene paprike i ukiseljenim mini kukuruzom, te naravno neizbježnom ZVIJEZDA MAJONEZOM bez koje bi ovaj sendvič bio suh i nedovoljno slastan. Uživati s mislima na ljeto, more i sunce!

Srdelko