
SOMdvič
1
Od Zvijezda majoneze, limunovog soka, senfa i meda, napraviti umak.
2
Filet soma lagano začiniti i peći 15-ak minuta sve dok sa svake strane ne dobije finu boju.
3
Razrezati kajzericu i na obje polovice s unutarnje strane staviti napravljeni umak, a zatim slagati redom: zelenu salatu, paradajz, filet soma (ohlađeni), paradajz.
75 g svježeg fileta soma
1 kriška limuna
2 žlice senfa (Podravka)
2 žlice meda
3 list(a) zelene salate
1 kom. rajčice
2 kom. kajzerice
NAMIRNICE
75 g svježeg fileta soma
1 kriška limuna
2 žlice senfa (Podravka)
2 žlice meda
3 list(a) zelene salate
1 kom. rajčice
2 kom. kajzerice
Način pripreme
1
Od Zvijezda majoneze, limunovog soka, senfa i meda, napraviti umak.
2
Filet soma lagano začiniti i peći 15-ak minuta sve dok sa svake strane ne dobije finu boju.
3
Razrezati kajzericu i na obje polovice s unutarnje strane staviti napravljeni umak, a zatim slagati redom: zelenu salatu, paradajz, filet soma (ohlađeni), paradajz.