SOMdvič

ShareTweetSave
1

Od Zvijezda majoneze, limunovog soka, senfa i meda, napraviti umak.

2

Filet soma lagano začiniti i peći 15-ak minuta sve dok sa svake strane ne dobije finu boju.

3

Razrezati kajzericu i na obje polovice s unutarnje strane staviti napravljeni umak, a zatim slagati redom: zelenu salatu, paradajz, filet soma (ohlađeni), paradajz.

 75 g svježeg fileta soma
 1 kriška limuna
 2 žlice senfa (Podravka)
 2 žlice meda
 3 list(a) zelene salate
 1 kom. rajčice
 2 kom. kajzerice

NAMIRNICE

 75 g svježeg fileta soma
 1 kriška limuna
 2 žlice senfa (Podravka)
 2 žlice meda
 3 list(a) zelene salate
 1 kom. rajčice
 2 kom. kajzerice

Način pripreme

1

Od Zvijezda majoneze, limunovog soka, senfa i meda, napraviti umak.

2

Filet soma lagano začiniti i peći 15-ak minuta sve dok sa svake strane ne dobije finu boju.

3

Razrezati kajzericu i na obje polovice s unutarnje strane staviti napravljeni umak, a zatim slagati redom: zelenu salatu, paradajz, filet soma (ohlađeni), paradajz.

SOMdvič