Šokačka rapsodija

ShareTweetSave
1

Piletinu ispeći na roštilju (ili gril tavi), šampinjone i luk narezati na ploške i ispeći na roštilju. Slaninu peći dok ne postane hrskava. Lepinju prerezati na četvrt , i staviti na roštilj da se zagrije i pokupi sokove.

2

Sendvič slagati ovim redim, salata narezana na šire rezance, piletina na trakice, gljive i luk, zatim slaninu i rezance pečene paprike. Dodati čili Zvijezda majonezu.

 ¼ kom. Velike lepinje
 100 g Piletine
 2 kom. Šampinjona
 1 list(a) Salate
 ½ kom. Manjeg crvenog luka
 2 šnita Slanine
 1 kom. Kisele pečene paprike
 1 žlica Čili Zvijezda majoneze

NAMIRNICE

 ¼ kom. Velike lepinje
 100 g Piletine
 2 kom. Šampinjona
 1 list(a) Salate
 ½ kom. Manjeg crvenog luka
 2 šnita Slanine
 1 kom. Kisele pečene paprike
 1 žlica Čili Zvijezda majoneze

Način pripreme

1

Piletinu ispeći na roštilju (ili gril tavi), šampinjone i luk narezati na ploške i ispeći na roštilju. Slaninu peći dok ne postane hrskava. Lepinju prerezati na četvrt , i staviti na roštilj da se zagrije i pokupi sokove.

2

Sendvič slagati ovim redim, salata narezana na šire rezance, piletina na trakice, gljive i luk, zatim slaninu i rezance pečene paprike. Dodati čili Zvijezda majonezu.

Šokačka rapsodija