Sokačka rapsodija

ShareTweetSave
1

Ispeći šunku i slaninu. U toj masnoći, u koju smo dodali i malo vode, da ne bude premasno, prepržiti prepolovljenu lepinju. U unutrašnjost slagati pečenu šunku i slaninu, na to par listova medvjeđeg luka, zatim kuhano jaje. Na njega staviti radić u malo većoj količini. gore naribati sir i sve zhačiniti zvijezda majonezom. U slast!

 Lepinja, pečena šunka i slanina, kuhano jaje, medvjeđi luk, radić, ribani sir i, naravno, zvijezda majoneza

NAMIRNICE

 Lepinja, pečena šunka i slanina, kuhano jaje, medvjeđi luk, radić, ribani sir i, naravno, zvijezda majoneza

Način pripreme

1

Ispeći šunku i slaninu. U toj masnoći, u koju smo dodali i malo vode, da ne bude premasno, prepržiti prepolovljenu lepinju. U unutrašnjost slagati pečenu šunku i slaninu, na to par listova medvjeđeg luka, zatim kuhano jaje. Na njega staviti radić u malo većoj količini. gore naribati sir i sve zhačiniti zvijezda majonezom. U slast!

Sokačka rapsodija