PECIVO: Pecivo prerežemo na dva dijela. Tostiramo obje šnite na maslacu, dok ne poprime zlatno/smećkastu boju.
Donju šnitu namažemo kremastim sirnim namazom kojeg blago začinimo paprom. Gornju šnitu premažemo tankim slojem Zvijezdine čili majoneze i zatim na nju pospemo malo usitnjenog kikirikija.
SALAMA, SIR, POVRĆE I NAPOSLJETKU MAJONEZA: Na sirni namaz prvo stavljamo zimsku salamu, zatim 2-3 lista zelene salate koje premažemo tankim slojem zvijezdine originalne majoneze. Nakon salate slijedi sir i šunka. Od povrća u sendvič stavljamo tanko narezanu rajčicu i tanko narezan sviježi krastavac, na povrće stavljamo tanko narezanu slaninu koju smo netom prije prepržili. (Slanina treba biti hrskava.) Povrće i slaninu također premažemo tankim slojem majoneze. Na samome kraju na slaninu stavljamo hrskavi rebrasti čips.
UZ SENDVIČ: Uz sendvič poslužite krastavce, višak čipsa, kikiriki ili još malo Zvijezdine majoneze.
DOBAR TEK I U SLAST!
Servings 1