Sočni Hrskavac

ShareTweetSave
1

PECIVO: Pecivo prerežemo na dva dijela. Tostiramo obje šnite na maslacu, dok ne poprime zlatno/smećkastu boju.

Donju šnitu namažemo kremastim sirnim namazom kojeg blago začinimo paprom. Gornju šnitu premažemo tankim slojem Zvijezdine čili majoneze i zatim na nju pospemo malo usitnjenog kikirikija.

2

SALAMA, SIR, POVRĆE I NAPOSLJETKU MAJONEZA: Na sirni namaz prvo stavljamo zimsku salamu, zatim 2-3 lista zelene salate koje premažemo tankim slojem zvijezdine originalne majoneze. Nakon salate slijedi sir i šunka. Od povrća u sendvič stavljamo tanko narezanu rajčicu i tanko narezan sviježi krastavac, na povrće stavljamo tanko narezanu slaninu koju smo netom prije prepržili. (Slanina treba biti hrskava.) Povrće i slaninu također premažemo tankim slojem majoneze. Na samome kraju na slaninu stavljamo hrskavi rebrasti čips.

3

UZ SENDVIČ: Uz sendvič poslužite krastavce, višak čipsa, kikiriki ili još malo Zvijezdine majoneze.

4

DOBAR TEK I U SLAST!

 1 kom. Pecivo (sa sezamom)
 15 g Maslac
 60 g Kremasti sirni namaz
 8 šnita Zimska kobasica
 3 list(a) Zelena salata (Kristal)
 5 šnita Sir Gauda
 3 šnita Šunka
 ½ Rajčica
 ¼ Krastavac
 3 šnita Dimljena slanina
 Rebrasti slani čips
 30 g Kikiriki

NAMIRNICE

 1 kom. Pecivo (sa sezamom)
 15 g Maslac
 60 g Kremasti sirni namaz
 8 šnita Zimska kobasica
 3 list(a) Zelena salata (Kristal)
 5 šnita Sir Gauda
 3 šnita Šunka
 ½ Rajčica
 ¼ Krastavac
 3 šnita Dimljena slanina
 Rebrasti slani čips
 30 g Kikiriki

Način pripreme

1

PECIVO: Pecivo prerežemo na dva dijela. Tostiramo obje šnite na maslacu, dok ne poprime zlatno/smećkastu boju.

Donju šnitu namažemo kremastim sirnim namazom kojeg blago začinimo paprom. Gornju šnitu premažemo tankim slojem Zvijezdine čili majoneze i zatim na nju pospemo malo usitnjenog kikirikija.

2

SALAMA, SIR, POVRĆE I NAPOSLJETKU MAJONEZA: Na sirni namaz prvo stavljamo zimsku salamu, zatim 2-3 lista zelene salate koje premažemo tankim slojem zvijezdine originalne majoneze. Nakon salate slijedi sir i šunka. Od povrća u sendvič stavljamo tanko narezanu rajčicu i tanko narezan sviježi krastavac, na povrće stavljamo tanko narezanu slaninu koju smo netom prije prepržili. (Slanina treba biti hrskava.) Povrće i slaninu također premažemo tankim slojem majoneze. Na samome kraju na slaninu stavljamo hrskavi rebrasti čips.

3

UZ SENDVIČ: Uz sendvič poslužite krastavce, višak čipsa, kikiriki ili još malo Zvijezdine majoneze.

4

DOBAR TEK I U SLAST!

Sočni Hrskavac