Sočna Pauza

ShareTweetSave
1

Sendvič "Sočna Pauza" opisuje sočni obrok za vrijeme kratkog predaha koji uzimamo tijekom dana kako bismo povratili vlastitu energiju i snagu. Nutritivno bogat i ukusan, ovaj sendvič nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

2

Posoliti jaje i viljuškom ga umutiti. Umočiti šnite kruha i prepeći u tavi na masti sa obje strane.

3

U multipraktiku izmiksati ciklu, mrkvu, ketchup, sol i papar da bi se dobio namaz.

4

Na donju polovicu preprženog kruha namazati smjesu od cikle i mrkve. Poslagati luk, sir i rajčicu, a zatim i šnite salame zarolane i ispunjene Zvijezdom majonezom. Preklopiti sendvič sa gornjom polovicom kruha.

 2 šnite domaćeg slavonskog kruha
 1 žlica domaće svinjske masti
 1 jaje + 1/3 žličice soli
 3 kriške ukiseljene cikle + polovica mrkve + 1/3 žličice soli + papar + 1 žlica ketchupa Zvijezda
 2 narezana koluta luka
 2 šnite cheddar sira
 2 kriške rajčice
 3 šnite pureće salame

NAMIRNICE

 2 šnite domaćeg slavonskog kruha
 1 žlica domaće svinjske masti
 1 jaje + 1/3 žličice soli
 3 kriške ukiseljene cikle + polovica mrkve + 1/3 žličice soli + papar + 1 žlica ketchupa Zvijezda
 2 narezana koluta luka
 2 šnite cheddar sira
 2 kriške rajčice
 3 šnite pureće salame

Način pripreme

1

Sendvič "Sočna Pauza" opisuje sočni obrok za vrijeme kratkog predaha koji uzimamo tijekom dana kako bismo povratili vlastitu energiju i snagu. Nutritivno bogat i ukusan, ovaj sendvič nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

2

Posoliti jaje i viljuškom ga umutiti. Umočiti šnite kruha i prepeći u tavi na masti sa obje strane.

3

U multipraktiku izmiksati ciklu, mrkvu, ketchup, sol i papar da bi se dobio namaz.

4

Na donju polovicu preprženog kruha namazati smjesu od cikle i mrkve. Poslagati luk, sir i rajčicu, a zatim i šnite salame zarolane i ispunjene Zvijezdom majonezom. Preklopiti sendvič sa gornjom polovicom kruha.

Sočna Pauza