Snaša by Lana Klingor Mihić

ShareTweetSave
1

Narežite dvije kriške kruha, kulenova seku i slani kravlji sir. U zdjelicu stavite pečene paprike i dodajte 2 žlice vinskog octa. Na kruh namažite majonezu sa slaninom, poslažite kulenova seku, dodajte sir pa na vrh dodajte pečenju papriku i preklopite drugom kriškom kruha.

 2 kriška Kruh
 Kulenova seka
 Slani kravlji sir
 Pečena paprika
 2 žlice Vinskog octa

NAMIRNICE

 2 kriška Kruh
 Kulenova seka
 Slani kravlji sir
 Pečena paprika
 2 žlice Vinskog octa

Način pripreme

1

Narežite dvije kriške kruha, kulenova seku i slani kravlji sir. U zdjelicu stavite pečene paprike i dodajte 2 žlice vinskog octa. Na kruh namažite majonezu sa slaninom, poslažite kulenova seku, dodajte sir pa na vrh dodajte pečenju papriku i preklopite drugom kriškom kruha.

Snaša by Lana Klingor Mihić