
Slavonski bombončić
1
Narezati domaći jeger na sitne kockice i pomiješati ga sa Zvijezda majonezom, lagano začiniti solju i paprom.
2
Razrezati hambi pecivo, na donju šnitu staviti 3 žlice domaćeg ajvara, a na gornju namazati ABC sir s kulenom.
3
Slagati redom: buđolu, zelenu salatu, mješavinu Zvijezda majoneze i jegera, kulen, rajčicu.
50 g buđole (PIK Vrbovec)
50 g kulena (Gavrilović)
2 žlice ABC sira s kulenom
1 kom. hambi peciva
3 žlice domaćeg ajvara (Podravka)
3 list(a) zelene salate
1 kom. rajčice
50 g domaćeg jegera (PIK Vrbovec)
NAMIRNICE
50 g buđole (PIK Vrbovec)
50 g kulena (Gavrilović)
2 žlice ABC sira s kulenom
1 kom. hambi peciva
3 žlice domaćeg ajvara (Podravka)
3 list(a) zelene salate
1 kom. rajčice
50 g domaćeg jegera (PIK Vrbovec)
Način pripreme
1
Narezati domaći jeger na sitne kockice i pomiješati ga sa Zvijezda majonezom, lagano začiniti solju i paprom.
2
Razrezati hambi pecivo, na donju šnitu staviti 3 žlice domaćeg ajvara, a na gornju namazati ABC sir s kulenom.
3
Slagati redom: buđolu, zelenu salatu, mješavinu Zvijezda majoneze i jegera, kulen, rajčicu.