Slavonski bombončić

ShareTweetSave
1

Narezati domaći jeger na sitne kockice i pomiješati ga sa Zvijezda majonezom, lagano začiniti solju i paprom.

2

Razrezati hambi pecivo, na donju šnitu staviti 3 žlice domaćeg ajvara, a na gornju namazati ABC sir s kulenom.

3

Slagati redom: buđolu, zelenu salatu, mješavinu Zvijezda majoneze i jegera, kulen, rajčicu.

 50 g buđole (PIK Vrbovec)
 50 g kulena (Gavrilović)
 2 žlice ABC sira s kulenom
 1 kom. hambi peciva
 3 žlice domaćeg ajvara (Podravka)
 3 list(a) zelene salate
 1 kom. rajčice
 50 g domaćeg jegera (PIK Vrbovec)

NAMIRNICE

 50 g buđole (PIK Vrbovec)
 50 g kulena (Gavrilović)
 2 žlice ABC sira s kulenom
 1 kom. hambi peciva
 3 žlice domaćeg ajvara (Podravka)
 3 list(a) zelene salate
 1 kom. rajčice
 50 g domaćeg jegera (PIK Vrbovec)

Način pripreme

1

Narezati domaći jeger na sitne kockice i pomiješati ga sa Zvijezda majonezom, lagano začiniti solju i paprom.

2

Razrezati hambi pecivo, na donju šnitu staviti 3 žlice domaćeg ajvara, a na gornju namazati ABC sir s kulenom.

3

Slagati redom: buđolu, zelenu salatu, mješavinu Zvijezda majoneze i jegera, kulen, rajčicu.

Slavonski bombončić