Slavonska šahovnica

ShareTweetSave
1

Razmutiti jaje, dodati mu nasjeckani domaći mladi luk i kukuruzno brašno. Sjediniti sastojke i odmah ispeći omlet. Uzeti dvije kriške tost kruha, svaki na jednu stranu namazati Zvijezda margarinom i staviti u tavu da malo porumeni i dobije hrskavost. Pripreme su gotove, krećemo sa slaganjem sendviča. Na hrskavu stranu kruha staviti list salate, na nju omlet, te opet tost kruh sa hrskavom stranom prema dolje. Na gornji dio kruha istresti dvije žlice Zvijezda majoneze i dobro premazati cijelu površinu kruha jer dobro je poznato da Zvijezda majoneza odlično povezuje sastojke. Domaću buđolu i tvrdi sir narezati na kockice i poslagati naizmjenično. Uživati u sendviču i po potrebi ponoviti postupak. U slast!

 1 kom. Jaje
 1 kom. Mladi luk
 2 žlice Kukuruzno brašno
 2 kom. Tost kruh
 1 lb Domaće buđole
 1 lb Tvrdog sira
 1 list(a) Zelene salate

NAMIRNICE

 1 kom. Jaje
 1 kom. Mladi luk
 2 žlice Kukuruzno brašno
 2 kom. Tost kruh
 1 lb Domaće buđole
 1 lb Tvrdog sira
 1 list(a) Zelene salate

Način pripreme

1

Razmutiti jaje, dodati mu nasjeckani domaći mladi luk i kukuruzno brašno. Sjediniti sastojke i odmah ispeći omlet. Uzeti dvije kriške tost kruha, svaki na jednu stranu namazati Zvijezda margarinom i staviti u tavu da malo porumeni i dobije hrskavost. Pripreme su gotove, krećemo sa slaganjem sendviča. Na hrskavu stranu kruha staviti list salate, na nju omlet, te opet tost kruh sa hrskavom stranom prema dolje. Na gornji dio kruha istresti dvije žlice Zvijezda majoneze i dobro premazati cijelu površinu kruha jer dobro je poznato da Zvijezda majoneza odlično povezuje sastojke. Domaću buđolu i tvrdi sir narezati na kockice i poslagati naizmjenično. Uživati u sendviču i po potrebi ponoviti postupak. U slast!

Slavonska šahovnica