Šinjorina o’ šparog

ShareTweetSave
1

Pecivo od buće prerezati i namazati maslom te dodati Zvijezda majonezu.

Slaninu popržiti na maslinovom ulju i kad zakroštula izvaditi vanka. U sos dodajemo prethodno prokuhane šparoge i popržimo na lagano. Dok se šparoge prže, dodajemo u pecivo dimsi sir i dimljenu finu šunku.

Ricottu i feta sir zajedno pomiješamo i dodamo na dimljenu šunku.

Poprzene šparoge dodajemo na smjesu od ricotte i feta sira.

Sendvič preklopimo te na to stavljamo pečeno jaje na oko u maslinovom ulju.

Kombinacija savršenog okusa...

Usudi se probati! ????

 1 kom. Pecivo od bučinih sjemenki
 1 kom. Jaja
 2 žlice Ricotte
 2 žlice Feta sira
 2 žlice Maslaca
 5 žlice Zvijezda majoneza
 30 g Šparoga divlja
 20 g Slanina
 3 kriška Dimljeni sir
 3 kriška Dimljena šunka
 50 ml Maslinovog ulja

NAMIRNICE

 1 kom. Pecivo od bučinih sjemenki
 1 kom. Jaja
 2 žlice Ricotte
 2 žlice Feta sira
 2 žlice Maslaca
 5 žlice Zvijezda majoneza
 30 g Šparoga divlja
 20 g Slanina
 3 kriška Dimljeni sir
 3 kriška Dimljena šunka
 50 ml Maslinovog ulja

Način pripreme

1

Pecivo od buće prerezati i namazati maslom te dodati Zvijezda majonezu.

Slaninu popržiti na maslinovom ulju i kad zakroštula izvaditi vanka. U sos dodajemo prethodno prokuhane šparoge i popržimo na lagano. Dok se šparoge prže, dodajemo u pecivo dimsi sir i dimljenu finu šunku.

Ricottu i feta sir zajedno pomiješamo i dodamo na dimljenu šunku.

Poprzene šparoge dodajemo na smjesu od ricotte i feta sira.

Sendvič preklopimo te na to stavljamo pečeno jaje na oko u maslinovom ulju.

Kombinacija savršenog okusa...

Usudi se probati! ????

Šinjorina o’ šparog