
Šinjorina o’ šparog
Pecivo od buće prerezati i namazati maslom te dodati Zvijezda majonezu.
Slaninu popržiti na maslinovom ulju i kad zakroštula izvaditi vanka. U sos dodajemo prethodno prokuhane šparoge i popržimo na lagano. Dok se šparoge prže, dodajemo u pecivo dimsi sir i dimljenu finu šunku.
Ricottu i feta sir zajedno pomiješamo i dodamo na dimljenu šunku.
Poprzene šparoge dodajemo na smjesu od ricotte i feta sira.
Sendvič preklopimo te na to stavljamo pečeno jaje na oko u maslinovom ulju.
Kombinacija savršenog okusa...
Usudi se probati! ????
NAMIRNICE
Način pripreme
Pecivo od buće prerezati i namazati maslom te dodati Zvijezda majonezu.
Slaninu popržiti na maslinovom ulju i kad zakroštula izvaditi vanka. U sos dodajemo prethodno prokuhane šparoge i popržimo na lagano. Dok se šparoge prže, dodajemo u pecivo dimsi sir i dimljenu finu šunku.
Ricottu i feta sir zajedno pomiješamo i dodamo na dimljenu šunku.
Poprzene šparoge dodajemo na smjesu od ricotte i feta sira.
Sendvič preklopimo te na to stavljamo pečeno jaje na oko u maslinovom ulju.
Kombinacija savršenog okusa...
Usudi se probati! ????