Od mješavine 200 g Hrvatskog Zagorskog bučinog brašna i 200 g oštrog brašna sa malo soli zamjesite tijesto sa smjesom od : 2 dcl mlakog mljeka, 2 velike žlice Zagorskog bučinog ulja, 1/2 kockice kvasca, 1 velika žlica šećera, tijesto ostavite da odmori 30 min i zatim oblikujte pecivo ili formu Vama omiljenog sendviča, ostavite da odmori još 30 min. zatim ispecite u pećnici na 200 stupnjeva 25 min.
Iscijedite sok od dvije narandze, polovinom soka sa malo maslinovog ulja marinirajte listove dimljenog lososa, avokado ogulite i narežite na ploške, kratko prepecite na tavi sa maslinovim uljem i prelite drugom polovicom narandzinog soka, krtko obradite i maknite sa vatre.
mix salatu začinite sa maslinovim uljem, sokom od narandze i malo soli
ogulite sviježi krastavac i guljačem narežite na tanke trakice
sad su namirnice spremene i sljedi najslađi dio slaganje sendviča
presjecite pecivo na dva dijela.
prvo premažite pecivo zvijezada majonezom od limuna i limete
poslažite mix salatu, dodajte marinirane listove lososa zatim avokado, kukuruz i za osviježenje malo trakica sviježeg krastavca na kraju sve ukrasimo klicama od cikle ili zelja
Želim Vam dobar tek.
Servings 1