Sendčips

ShareTweetSave
1

*sir i salamu stavite po želji* *čips po želji*

Uzmite lepinje te je prerežite na dva dijela. Na jednu polovicu stavite zvijezda majoneze , te 15-ak komadića čipsa. Uzmite drugu polovicu lepinje, te stisnite kako bi se čip izmrvio. Maknite gornju polovicu, posložite salamu, sir i još 15-ak komadića čipsa. Ponovno stisnite s drugom polovicom lepinje. Na kraju stavite još zvijezda majoneze i luka. Zatvorite lepinju i ta-da. Savršeno fini hrskavi, "začinjeni" sendvič.

*Naša kombinacija : zimska i domaća kobasica, polutvrdi sir, kombinacija slanog i čipsa od paprike *

 1 kom. lepinja
 20 g salame
 10 g sira
 30 kriška čipsa
 1 mala glavica luka

NAMIRNICE

 1 kom. lepinja
 20 g salame
 10 g sira
 30 kriška čipsa
 1 mala glavica luka

Način pripreme

1

*sir i salamu stavite po želji* *čips po želji*

Uzmite lepinje te je prerežite na dva dijela. Na jednu polovicu stavite zvijezda majoneze , te 15-ak komadića čipsa. Uzmite drugu polovicu lepinje, te stisnite kako bi se čip izmrvio. Maknite gornju polovicu, posložite salamu, sir i još 15-ak komadića čipsa. Ponovno stisnite s drugom polovicom lepinje. Na kraju stavite još zvijezda majoneze i luka. Zatvorite lepinju i ta-da. Savršeno fini hrskavi, "začinjeni" sendvič.

*Naša kombinacija : zimska i domaća kobasica, polutvrdi sir, kombinacija slanog i čipsa od paprike *

Sendčips