Selska gozba

ShareTweetSave
1

Pomiješaj sir i crvenu dimljenu papriku i dobivenim namazom namaži jednu šnitu kruha

2

Na kruh složi tlačenicu stavi majonezu i na majonezu složi kriške krastavaca.

3

Krastavce premazi majonezom i stavi šnite češnjovke, pečenu papriku narezanu na trakice i još majoneze.

4

Poklopi drugom šnitom kruha na koju stavite majonezu i posipate čvarcima

 2 šnita kukuruzni kruh s bučinim sjemenkama
 100 g tlačenice
 70 g domaće češnjovke
 2 kom. kiseli krastavci
 1 kom. crvena pečena paprika
 50 g svježi sir
 20 g čvaraka
 dimljena crvena paprika
 20 g svježeg sira
 zvijezda slanina majoneza

NAMIRNICE

 2 šnita kukuruzni kruh s bučinim sjemenkama
 100 g tlačenice
 70 g domaće češnjovke
 2 kom. kiseli krastavci
 1 kom. crvena pečena paprika
 50 g svježi sir
 20 g čvaraka
 dimljena crvena paprika
 20 g svježeg sira
 zvijezda slanina majoneza

Način pripreme

1

Pomiješaj sir i crvenu dimljenu papriku i dobivenim namazom namaži jednu šnitu kruha

2

Na kruh složi tlačenicu stavi majonezu i na majonezu složi kriške krastavaca.

3

Krastavce premazi majonezom i stavi šnite češnjovke, pečenu papriku narezanu na trakice i još majoneze.

4

Poklopi drugom šnitom kruha na koju stavite majonezu i posipate čvarcima

Selska gozba