Šar-Mi

ShareTweetSave
1

Domaću lepinju lagano prepeći u toasteru. Dok je lepinja vruća odmah dodati topljeni sir. Dok se lepinja hladi ispeći jedno jaje na oko.
Kad se lepinja malo ohladi namazati majonezu. Nakon toga u lepinju staviti nekoliko komada goveđeg pršuta naziva breasola.
Na breasolu staviti jaje. Uz sendvič jako lijepo ide i crvena paprika te rotkvica.

Začiniti po ukusu.

Uz ovaj ŠAR- mantan, MI-o za nepce i ukusan doručak predlažem šalicu crne kave.

Sigurna sam da će moj „Šarmi“ nestati u trenu i uljepšati vam početak dana.

Dobar tek! ????

2

Još malo slika da ogladnite hehe.

3

4

Posljednja fotografija od mene. Lijep pozdrav

 0,50 kom. Lepinje
 2 kriška Topljenog sira
 4 kriška Breasole
 1 kom. Jaje
 Svježeg povrća za dekoraciju

NAMIRNICE

 0,50 kom. Lepinje
 2 kriška Topljenog sira
 4 kriška Breasole
 1 kom. Jaje
 Svježeg povrća za dekoraciju

Način pripreme

1

Domaću lepinju lagano prepeći u toasteru. Dok je lepinja vruća odmah dodati topljeni sir. Dok se lepinja hladi ispeći jedno jaje na oko.
Kad se lepinja malo ohladi namazati majonezu. Nakon toga u lepinju staviti nekoliko komada goveđeg pršuta naziva breasola.
Na breasolu staviti jaje. Uz sendvič jako lijepo ide i crvena paprika te rotkvica.

Začiniti po ukusu.

Uz ovaj ŠAR- mantan, MI-o za nepce i ukusan doručak predlažem šalicu crne kave.

Sigurna sam da će moj „Šarmi“ nestati u trenu i uljepšati vam početak dana.

Dobar tek! ????

2

Još malo slika da ogladnite hehe.

3

4

Posljednja fotografija od mene. Lijep pozdrav

Šar-Mi