Ribarska marenda (ji ča vridi)

ShareTweetSave
1

Tanko dvije šnite proteinskog kruha tanko premazati namazom od jadranskih kozica.

2

Na prvu stavite filete mariniranih inćuna. Na njih stavi malo rikole, dvije tanke šnite rajčice i malo zvijezda light majoneze.

3

Poklopite drugom namazanom šnitom kruha.

4

Na nju stavite dimljenu tunu, rajčicu, zvijezda light majonezu po ukusu i ukiseljeni motar.

5

Poklopi nenamazanom šnitom kruha.

6

Stavite majoneze i malo rikole.

 3 šnita proteinskog kruha
 2 kom. marinirani inćuni
 1 lb dimljena tuna
 4 šnita rajčica
 namaz od jadranskih kozica
 rikola
 ukiseljeni motar

NAMIRNICE

 3 šnita proteinskog kruha
 2 kom. marinirani inćuni
 1 lb dimljena tuna
 4 šnita rajčica
 namaz od jadranskih kozica
 rikola
 ukiseljeni motar

Način pripreme

1

Tanko dvije šnite proteinskog kruha tanko premazati namazom od jadranskih kozica.

2

Na prvu stavite filete mariniranih inćuna. Na njih stavi malo rikole, dvije tanke šnite rajčice i malo zvijezda light majoneze.

3

Poklopite drugom namazanom šnitom kruha.

4

Na nju stavite dimljenu tunu, rajčicu, zvijezda light majonezu po ukusu i ukiseljeni motar.

5

Poklopi nenamazanom šnitom kruha.

6

Stavite majoneze i malo rikole.

Ribarska marenda (ji ča vridi)