
Ribarska marenda (ji ča vridi)
Tanko dvije šnite proteinskog kruha tanko premazati namazom od jadranskih kozica.
Na prvu stavite filete mariniranih inćuna. Na njih stavi malo rikole, dvije tanke šnite rajčice i malo zvijezda light majoneze.
Poklopite drugom namazanom šnitom kruha.
Na nju stavite dimljenu tunu, rajčicu, zvijezda light majonezu po ukusu i ukiseljeni motar.
Poklopi nenamazanom šnitom kruha.
Stavite majoneze i malo rikole.
NAMIRNICE
Način pripreme
Tanko dvije šnite proteinskog kruha tanko premazati namazom od jadranskih kozica.
Na prvu stavite filete mariniranih inćuna. Na njih stavi malo rikole, dvije tanke šnite rajčice i malo zvijezda light majoneze.
Poklopite drugom namazanom šnitom kruha.
Na nju stavite dimljenu tunu, rajčicu, zvijezda light majonezu po ukusu i ukiseljeni motar.
Poklopi nenamazanom šnitom kruha.
Stavite majoneze i malo rikole.