
Ribar Palunko
1
Recept za domaće pecivo objavljen u prethodnom receptu.
2
Očišćene i na kolutiće isjeckane lignje propržiti na maslinovom ulju. Posoliti, popapriti i dodati dalmatinske začine. Polovicu crnog peciva namazati majonezom, dodati zelenu salatu, rukolu, krastavce i kolutiće lignje. Poklopiti drugom polovicom peciva.
1 kom. domaćeg crnog peciva
kolutići lignje
zelena salata, rukola, krastavci
Zvijezda majoneza
sol, papar, dalmatinski začini, maslinovo ulje
NAMIRNICE
1 kom. domaćeg crnog peciva
kolutići lignje
zelena salata, rukola, krastavci
Zvijezda majoneza
sol, papar, dalmatinski začini, maslinovo ulje
Način pripreme
1
Recept za domaće pecivo objavljen u prethodnom receptu.
2
Očišćene i na kolutiće isjeckane lignje propržiti na maslinovom ulju. Posoliti, popapriti i dodati dalmatinske začine. Polovicu crnog peciva namazati majonezom, dodati zelenu salatu, rukolu, krastavce i kolutiće lignje. Poklopiti drugom polovicom peciva.