Purica se spotakla o naranču

ShareTweetSave
1

"Ispričat ću vam štoriju u koju virova sam davno !" Ako ste ikad probali puretinu pečenu u finoooom umaku od naranče, onda znate koliko se naranča i purica vole i dobro slažu (također i patka ili piletina). Ovim putem donosim vam sličnu harmoniju okusa u ovom SOČNOM, MOĆNOM , VOĆNOM burgeru !

Priprema je jednostavna i brza. Pureći file premažite medom, uvaljajte u brašno, pa u jaje te na kraju u krušne mrvice u koje ste prethodno dodali parmezan te ga pohajte dok ne poprimi zlatnu boju. Kad je meso gotovo, prije samog slaganja burgera, polovice hambi peciva premažite maslinovim uljem te kratko popržite na grill tavi. Pa krenimo sa slaganjem ! Prvo stavite rikolu, rajčicu, kozji sir i rotkvicu. U ovom slučaju korišten je domaći kozji sir (100% domaće kozje mlijeko Ravnih kotara). Zatim ide pohani pureći file i zvijezda svih namaza, ZVIJEZDA MAJONEZA upotpunjena sa koricom i sokom od naranče ! Na vrh namaza dodajte sitno narezan mlad luk te sjemenke suncokreta. I to je to! SOČNO,MOĆNO, VOĆNO ! Dobar tek! ????

 1 kom. purećeg filea
 1 naranča
 rikola
 rajčica
 2 žličica meda
 4 šnita 100% domaćeg kozjeg sira
 slane sjemenke suncokreta
 1 mala glavica mladog luka
 parmezan,jaje,prezle,brašno
 1 mala glavica rotkvice

NAMIRNICE

 1 kom. purećeg filea
 1 naranča
 rikola
 rajčica
 2 žličica meda
 4 šnita 100% domaćeg kozjeg sira
 slane sjemenke suncokreta
 1 mala glavica mladog luka
 parmezan,jaje,prezle,brašno
 1 mala glavica rotkvice

Način pripreme

1

"Ispričat ću vam štoriju u koju virova sam davno !" Ako ste ikad probali puretinu pečenu u finoooom umaku od naranče, onda znate koliko se naranča i purica vole i dobro slažu (također i patka ili piletina). Ovim putem donosim vam sličnu harmoniju okusa u ovom SOČNOM, MOĆNOM , VOĆNOM burgeru !

Priprema je jednostavna i brza. Pureći file premažite medom, uvaljajte u brašno, pa u jaje te na kraju u krušne mrvice u koje ste prethodno dodali parmezan te ga pohajte dok ne poprimi zlatnu boju. Kad je meso gotovo, prije samog slaganja burgera, polovice hambi peciva premažite maslinovim uljem te kratko popržite na grill tavi. Pa krenimo sa slaganjem ! Prvo stavite rikolu, rajčicu, kozji sir i rotkvicu. U ovom slučaju korišten je domaći kozji sir (100% domaće kozje mlijeko Ravnih kotara). Zatim ide pohani pureći file i zvijezda svih namaza, ZVIJEZDA MAJONEZA upotpunjena sa koricom i sokom od naranče ! Na vrh namaza dodajte sitno narezan mlad luk te sjemenke suncokreta. I to je to! SOČNO,MOĆNO, VOĆNO ! Dobar tek! ????

Purica se spotakla o naranču