Proljeće na tanjuru

ShareTweetSave
1

Na tanjuriću izmiješati senf i majonezu. Omjer možete sami odrediti, ovisno što više volite. Namazati na kruh.

2

Na umak staviti tanko narezane komade domaće pečenice. Po želji stavljate komade domaće pečenice.

3

Sljedeći je korak kiseli krastavac narezan na tanke ploškice. Također stavljate ovisno o svojoj želji. Ja stavim da pokrije kruh.

4

Idući korak stavljanje je jaja koja su prethodno narezana na male kockice. Jaja također stavljate po želji.

5

Nakon toga još sam malo dodala umaka majoneze i senfa kako bi bilo sočnije.

6

Na sve to naribam pola mrkve. Opet po guštu može ići i više. Savjetujem prije isprobati mrkvu kako ne bi bila gorka. Mrkva se može i skuhati no ja sam je stavljala svježu.

7

Na sve to radi zdravlja i oku ugodnije boje stavim malo peršina. Dobar tek.

 1 lb kruh
 5 žličica majoneza
 2 žličica senf
 10 list(a) domaća pečenica
 2 kom. kiseli krastavci
 1 kom. mrkva
 1 kom. jaje
 4 pt peršin

NAMIRNICE

 1 lb kruh
 5 žličica majoneza
 2 žličica senf
 10 list(a) domaća pečenica
 2 kom. kiseli krastavci
 1 kom. mrkva
 1 kom. jaje
 4 pt peršin

Način pripreme

1

Na tanjuriću izmiješati senf i majonezu. Omjer možete sami odrediti, ovisno što više volite. Namazati na kruh.

2

Na umak staviti tanko narezane komade domaće pečenice. Po želji stavljate komade domaće pečenice.

3

Sljedeći je korak kiseli krastavac narezan na tanke ploškice. Također stavljate ovisno o svojoj želji. Ja stavim da pokrije kruh.

4

Idući korak stavljanje je jaja koja su prethodno narezana na male kockice. Jaja također stavljate po želji.

5

Nakon toga još sam malo dodala umaka majoneze i senfa kako bi bilo sočnije.

6

Na sve to naribam pola mrkve. Opet po guštu može ići i više. Savjetujem prije isprobati mrkvu kako ne bi bila gorka. Mrkva se može i skuhati no ja sam je stavljala svježu.

7

Na sve to radi zdravlja i oku ugodnije boje stavim malo peršina. Dobar tek.

Proljeće na tanjuru