Svi znamo da doček Nove Godine ne može proći bez ogromnih količina hrane i pića. Ostaci hrane jest će se još barem tjedan dana nakon svih gozbi :). Tu nastupa on, jedan jedini, onaj kojemu se veselimo cijele godine, sendvič svih sendviča!
U tavi na laganoj vatri rastopite dvije šnite špeka dok ne postanu hrskave. Odložite ih na papirnatu salvetu.
Ulijte u tavu vino, bbq umak i ketchup. Ako ste dovoljno hrabri dodajte malo cimeta i klinčića te omiljeni izvor ljutine (tabasco, sušene papričice...). Krčkajte umak dok alkohol ne ishlapi.
Pripremite dvije vilice i njima napadnite pečenu šunkicu! Trgajte ju na sitna vlakna. Ne zaboravite izbaciti sav stres!
Ubacite natrganu šunku u umak te miješajte dok ne dobijete ljepljivu smjesu
Slijedi slaganje! Razrežite pecivo te namažite obje strane majonezom.
Dodajte 3-4 žlice smjese mesa. Ne brinite ako se čini da je previše.
Na meso razmrvite hrskavi špek .
Zatim dodajte sir. Preporučam domaći dimljeni.
Na sir dolazi par većih žlica francuske salate.
Sve to prekrijte listom hrskave zelene salate i gornjom polovicom peciva.
I to je to! Pripremite salvetu, ne brinite za nered i prepustite se užitku! Dobar tek!
Servings 1