Pratrov urnebes

ShareTweetSave
1

Spoj tradicionalne zagrebacke kajzerice sa tradicionalnim dalmatiniskim namirnicama uz duh Istre kroz pahuljastu fritaju.
Tvrdi sir naribati i rasporediti na tavici, zagrijati dok se ne otopi, dobije se hrskavi krokant od sira.
Premjestiti na tanjur. Razrezati kajzerice, umutiti 2 jaja sa sitno sjeckanom slaninom i napraviti mekanu fritaju. Prsut narezati na tanke rezance.
Slagati fritaju, prsut,salatu narezanu na trake, preliti majonezom i posipati krokantom od sira. Poklopiti i poskorpiti maslinovim uljem.
Dobar tek !

 4 kom. Kajzerice
 2 kom. Jaja
 4 šnita Prsuta
 8 list(a) Sarene salate
 2 šnita Slanine
 1 žlica Maslinovog ulja
 20 g Tvrdog sira
 50 g Zvijezda majoneze

NAMIRNICE

 4 kom. Kajzerice
 2 kom. Jaja
 4 šnita Prsuta
 8 list(a) Sarene salate
 2 šnita Slanine
 1 žlica Maslinovog ulja
 20 g Tvrdog sira
 50 g Zvijezda majoneze

Način pripreme

1

Spoj tradicionalne zagrebacke kajzerice sa tradicionalnim dalmatiniskim namirnicama uz duh Istre kroz pahuljastu fritaju.
Tvrdi sir naribati i rasporediti na tavici, zagrijati dok se ne otopi, dobije se hrskavi krokant od sira.
Premjestiti na tanjur. Razrezati kajzerice, umutiti 2 jaja sa sitno sjeckanom slaninom i napraviti mekanu fritaju. Prsut narezati na tanke rezance.
Slagati fritaju, prsut,salatu narezanu na trake, preliti majonezom i posipati krokantom od sira. Poklopiti i poskorpiti maslinovim uljem.
Dobar tek !

Pratrov urnebes