Popajvič

ShareTweetSave
1

1. U manjoj zdjeli pomiješati žlicu brašna i žlicu ulja. Kad dobije zlatnu boju dodati sitno nasjeckani češnjak i kratko popržiti. Dodati špinat i preliti sa 100ml mlijeka i začiniti paprom, soli i vegetom. Kuhati oko 10 minuta na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodati jedno jaje i naribani sir.

2. U dubokom tanjuru izmutiti dva jaja i preostalo mlijeko i namočiti kruh u smjesu. Nauljiti tavu i peći kruh dok ne dobije zlatno žutu koricu.

3. Slagati sendvič tako da se donji kruh premaže špinatom, na to staviti dvije šnite šunke i listić sira i dodati majoneze. Staviti gornju krišku kruha i spremno je za jesti!

2

Dobar tek!

 6 šnita Raženi kruh
 3 Jaja
 200 ml Mlijeko
 250 g Špinat
 1 kom. Češnjak
 100 g Naribani sir (emmentaler)
 200 g Sir u listićima (gouda)
 200 g Salzburška šunka
 95 g Zvijezda Light Majoneza

NAMIRNICE

 6 šnita Raženi kruh
 3 Jaja
 200 ml Mlijeko
 250 g Špinat
 1 kom. Češnjak
 100 g Naribani sir (emmentaler)
 200 g Sir u listićima (gouda)
 200 g Salzburška šunka
 95 g Zvijezda Light Majoneza

Način pripreme

1

1. U manjoj zdjeli pomiješati žlicu brašna i žlicu ulja. Kad dobije zlatnu boju dodati sitno nasjeckani češnjak i kratko popržiti. Dodati špinat i preliti sa 100ml mlijeka i začiniti paprom, soli i vegetom. Kuhati oko 10 minuta na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodati jedno jaje i naribani sir.

2. U dubokom tanjuru izmutiti dva jaja i preostalo mlijeko i namočiti kruh u smjesu. Nauljiti tavu i peći kruh dok ne dobije zlatno žutu koricu.

3. Slagati sendvič tako da se donji kruh premaže špinatom, na to staviti dvije šnite šunke i listić sira i dodati majoneze. Staviti gornju krišku kruha i spremno je za jesti!

2

Dobar tek!

Popajvič