
Popajvič
1. U manjoj zdjeli pomiješati žlicu brašna i žlicu ulja. Kad dobije zlatnu boju dodati sitno nasjeckani češnjak i kratko popržiti. Dodati špinat i preliti sa 100ml mlijeka i začiniti paprom, soli i vegetom. Kuhati oko 10 minuta na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodati jedno jaje i naribani sir.
2. U dubokom tanjuru izmutiti dva jaja i preostalo mlijeko i namočiti kruh u smjesu. Nauljiti tavu i peći kruh dok ne dobije zlatno žutu koricu.
3. Slagati sendvič tako da se donji kruh premaže špinatom, na to staviti dvije šnite šunke i listić sira i dodati majoneze. Staviti gornju krišku kruha i spremno je za jesti!
Dobar tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
1. U manjoj zdjeli pomiješati žlicu brašna i žlicu ulja. Kad dobije zlatnu boju dodati sitno nasjeckani češnjak i kratko popržiti. Dodati špinat i preliti sa 100ml mlijeka i začiniti paprom, soli i vegetom. Kuhati oko 10 minuta na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodati jedno jaje i naribani sir.
2. U dubokom tanjuru izmutiti dva jaja i preostalo mlijeko i namočiti kruh u smjesu. Nauljiti tavu i peći kruh dok ne dobije zlatno žutu koricu.
3. Slagati sendvič tako da se donji kruh premaže špinatom, na to staviti dvije šnite šunke i listić sira i dodati majoneze. Staviti gornju krišku kruha i spremno je za jesti!
Dobar tek!