Pohanac podriganac

ShareTweetSave
1

Tost kruh namazati kečapom pa poslagati vegansku gaudu i veganski parizer i dodati Omegol. Poklopiti sa drugom šnitom kuha i dobro stisnuti, a po potrebi učvrstiti i čačkalicama. Umočiti u smjesu za pohanje koju smo napravili od vode i brašna pa prepržiti na ulju. Toplo poslužiti uz pivicu i salaticu. Nemojte zaboraviti uživati i podrigivati <3

 4 kriška kruha za tost
 10 šnita veganskog parizera
 10 šnita veganske goude
 2 žlice kečapa
 ½ cup brašna
 ½ cup vode
 1 žličica praška za pecivo
 4 žlice Omegola

NAMIRNICE

 4 kriška kruha za tost
 10 šnita veganskog parizera
 10 šnita veganske goude
 2 žlice kečapa
 ½ cup brašna
 ½ cup vode
 1 žličica praška za pecivo
 4 žlice Omegola

Način pripreme

1

Tost kruh namazati kečapom pa poslagati vegansku gaudu i veganski parizer i dodati Omegol. Poklopiti sa drugom šnitom kuha i dobro stisnuti, a po potrebi učvrstiti i čačkalicama. Umočiti u smjesu za pohanje koju smo napravili od vode i brašna pa prepržiti na ulju. Toplo poslužiti uz pivicu i salaticu. Nemojte zaboraviti uživati i podrigivati <3

Pohanac podriganac