
Pohanac podriganac
1
Tost kruh namazati kečapom pa poslagati vegansku gaudu i veganski parizer i dodati Omegol. Poklopiti sa drugom šnitom kuha i dobro stisnuti, a po potrebi učvrstiti i čačkalicama. Umočiti u smjesu za pohanje koju smo napravili od vode i brašna pa prepržiti na ulju. Toplo poslužiti uz pivicu i salaticu. Nemojte zaboraviti uživati i podrigivati <3
4 kriška kruha za tost
10 šnita veganskog parizera
10 šnita veganske goude
2 žlice kečapa
½ cup brašna
½ cup vode
1 žličica praška za pecivo
4 žlice Omegola
NAMIRNICE
4 kriška kruha za tost
10 šnita veganskog parizera
10 šnita veganske goude
2 žlice kečapa
½ cup brašna
½ cup vode
1 žličica praška za pecivo
4 žlice Omegola
Način pripreme
1
Tost kruh namazati kečapom pa poslagati vegansku gaudu i veganski parizer i dodati Omegol. Poklopiti sa drugom šnitom kuha i dobro stisnuti, a po potrebi učvrstiti i čačkalicama. Umočiti u smjesu za pohanje koju smo napravili od vode i brašna pa prepržiti na ulju. Toplo poslužiti uz pivicu i salaticu. Nemojte zaboraviti uživati i podrigivati <3