Poderanko

ShareTweetSave
1

Prvo što sam za ovaj recept počela raditi je slano tijesto za "poderane gaće" (langošice, mekike,lepinje) tradicionalni slavonski specijalitet. Dok je tijesto odstajalo rezala sam ih i oblikovala te pržila u ulju. Kada su se ispržile počela sam sa punjenjem. Prvo sam uzela jednu šnitu i na nju namazala Zvijezda majonezu potom stavila 6 šnita domaće pečenice. Na pečenicu sam dodala još Zvijezda majoneze te list svježe zelene salate. Na salatu sam dodala drugu snitu "poderanih gaća".

 6 šnita Pečenice
 1 list(a) Zelene salate
 2 kriška "Poderanih gaća" (langošice)

NAMIRNICE

 6 šnita Pečenice
 1 list(a) Zelene salate
 2 kriška "Poderanih gaća" (langošice)

Način pripreme

1

Prvo što sam za ovaj recept počela raditi je slano tijesto za "poderane gaće" (langošice, mekike,lepinje) tradicionalni slavonski specijalitet. Dok je tijesto odstajalo rezala sam ih i oblikovala te pržila u ulju. Kada su se ispržile počela sam sa punjenjem. Prvo sam uzela jednu šnitu i na nju namazala Zvijezda majonezu potom stavila 6 šnita domaće pečenice. Na pečenicu sam dodala još Zvijezda majoneze te list svježe zelene salate. Na salatu sam dodala drugu snitu "poderanih gaća".

Poderanko