
Poderanko
Prvo što sam za ovaj recept počela raditi je slano tijesto za "poderane gaće" (langošice, mekike,lepinje) tradicionalni slavonski specijalitet. Dok je tijesto odstajalo rezala sam ih i oblikovala te pržila u ulju. Kada su se ispržile počela sam sa punjenjem. Prvo sam uzela jednu šnitu i na nju namazala Zvijezda majonezu potom stavila 6 šnita domaće pečenice. Na pečenicu sam dodala još Zvijezda majoneze te list svježe zelene salate. Na salatu sam dodala drugu snitu "poderanih gaća".
NAMIRNICE
Način pripreme
Prvo što sam za ovaj recept počela raditi je slano tijesto za "poderane gaće" (langošice, mekike,lepinje) tradicionalni slavonski specijalitet. Dok je tijesto odstajalo rezala sam ih i oblikovala te pržila u ulju. Kada su se ispržile počela sam sa punjenjem. Prvo sam uzela jednu šnitu i na nju namazala Zvijezda majonezu potom stavila 6 šnita domaće pečenice. Na pečenicu sam dodala još Zvijezda majoneze te list svježe zelene salate. Na salatu sam dodala drugu snitu "poderanih gaća".