Pripremite veganske roštilj kobase i narežite krumpir na ploške debljine oko 2 mm. Krumpire začinite sa žlicom ulja, žličicom senfa, malo origana , dimljene paprike, malkice papra i sol, pa dodajte i malo vode, Krumpire dobro promješajte. i poslažite u protvan ili na papir za pečenje zajedno s kobasicama i pecite u pečnici na 250°C dok krumpiri ne porumene , a kobasice malo okrenit i ostavite još par minuta.
Dok se kobasice i krumpiri peku, pripremite lepinju ili pecivo za sendvič.
Prerežite pecivo po pola, priredite smjesu od malo ulja, začina i pola šalice vode. Tu smjesu sipajte u tavu i kad se malo zagrije odrezanu polovicu peciva umočite u tavu dok pecivo malo ne popije tu vodu i ulje i začine, pecivo malo prstima vrtite po tavi da se ne zalijepi.
To ponovite i s drugim dijelom peciva.
Nakon što su se kobasice i krumpiri ispekli, kobase prerežite po dužini i sve skupa lijepo posložite na jednu stranu peciva.... dodajte narezanu papriku , salatu i ljute nasjeckane paprićice, a svaki sloj "zalijepite" Omegol majonezom.
Savjet !
Prerežite sendvič napola i polovicu sačuvajte za kasnije da se ne raspuknete ???? ????
Servings 1