OMG-ol ! :o

ShareTweetSave
1

Pripremite veganske roštilj kobase i narežite krumpir na ploške debljine oko 2 mm. Krumpire začinite sa žlicom ulja, žličicom senfa, malo origana , dimljene paprike, malkice papra i sol, pa dodajte i malo vode, Krumpire dobro promješajte. i poslažite u protvan ili na papir za pečenje zajedno s kobasicama i pecite u pečnici na 250°C dok krumpiri ne porumene , a kobasice malo okrenit i ostavite još par minuta.

2

Dok se kobasice i krumpiri peku, pripremite lepinju ili pecivo za sendvič.

Prerežite pecivo po pola, priredite smjesu od malo ulja, začina i pola šalice vode. Tu smjesu sipajte u tavu i kad se malo zagrije odrezanu polovicu peciva umočite u tavu dok pecivo malo ne popije tu vodu i ulje i začine, pecivo malo prstima vrtite po tavi da se ne zalijepi.
To ponovite i s drugim dijelom peciva.

3

Nakon što su se kobasice i krumpiri ispekli, kobase prerežite po dužini i sve skupa lijepo posložite na jednu stranu peciva.... dodajte narezanu papriku , salatu i ljute nasjeckane paprićice, a svaki sloj "zalijepite" Omegol majonezom.

4

Savjet !
Prerežite sendvič napola i polovicu sačuvajte za kasnije da se ne raspuknete ???? ????

 3 veganske sejtan ljute roštiljke
 1 veći krumpir
 5 žlice ulja
 1 žličica senfa
 par listova zelene salate
 1 nasjeckana jalapenos paprićica
 par žlica Omegol Zvijezda majoneze
 ½ crvene rog paprike, svježe
 začini za krumpire : origano, dimljena crvena paprika, svježi papar, sol i senf)
 začini za pečenu kiflu : domaćesušeno povrće u tipu vegete, mljevena ljuta paprika, dimljena paprika, papar, ulje i voda
 malo nasjeckanog ljubičastog kupusa
 pecivo

NAMIRNICE

 3 veganske sejtan ljute roštiljke
 1 veći krumpir
 5 žlice ulja
 1 žličica senfa
 par listova zelene salate
 1 nasjeckana jalapenos paprićica
 par žlica Omegol Zvijezda majoneze
 ½ crvene rog paprike, svježe
 začini za krumpire : origano, dimljena crvena paprika, svježi papar, sol i senf)
 začini za pečenu kiflu : domaćesušeno povrće u tipu vegete, mljevena ljuta paprika, dimljena paprika, papar, ulje i voda
 malo nasjeckanog ljubičastog kupusa
 pecivo

Način pripreme

1

Pripremite veganske roštilj kobase i narežite krumpir na ploške debljine oko 2 mm. Krumpire začinite sa žlicom ulja, žličicom senfa, malo origana , dimljene paprike, malkice papra i sol, pa dodajte i malo vode, Krumpire dobro promješajte. i poslažite u protvan ili na papir za pečenje zajedno s kobasicama i pecite u pečnici na 250°C dok krumpiri ne porumene , a kobasice malo okrenit i ostavite još par minuta.

2

Dok se kobasice i krumpiri peku, pripremite lepinju ili pecivo za sendvič.

Prerežite pecivo po pola, priredite smjesu od malo ulja, začina i pola šalice vode. Tu smjesu sipajte u tavu i kad se malo zagrije odrezanu polovicu peciva umočite u tavu dok pecivo malo ne popije tu vodu i ulje i začine, pecivo malo prstima vrtite po tavi da se ne zalijepi.
To ponovite i s drugim dijelom peciva.

3

Nakon što su se kobasice i krumpiri ispekli, kobase prerežite po dužini i sve skupa lijepo posložite na jednu stranu peciva.... dodajte narezanu papriku , salatu i ljute nasjeckane paprićice, a svaki sloj "zalijepite" Omegol majonezom.

4

Savjet !
Prerežite sendvič napola i polovicu sačuvajte za kasnije da se ne raspuknete ???? ????

OMG-ol ! 😮