Ombolino

ShareTweetSave
1

Prerežite kajzericu na pola i na njoj sprijateljite krem sir i namaz od tartufa

2

Na nježnu postelju od rukole položite tri "medaljona" ombola kojeg ste prethodno marinirali u limunu, senfu, ulju, soli i papru te ispekli po 2 min.sa svake strane

3

Zagrlite ombolo Predivnim Istarskim pršutom po kojem ste naribali tvrdi Istarski sir

4

Neka Vaši okusni pupoljci polude kad obogatite ovaj izuzetni sendvič završnoim namazom Zvijezda majoneze

5

Uz ovaj fantastični sočni i mirisni sendvič poslužite pommes frittes uz dodatak Zvijezda majoneze. Uživajte, dobar tek!

 Kajzerica
 Sirni namaz ( ABC npr.)
 Tartufata ( Žigante npr.)
 Svinjski file (ombolo)
 Istarski pršut
 Istarski tvrdi sir ribanac
 Rukola
 Limun
 Sol, papar
 Ulje
 Senf

NAMIRNICE

 Kajzerica
 Sirni namaz ( ABC npr.)
 Tartufata ( Žigante npr.)
 Svinjski file (ombolo)
 Istarski pršut
 Istarski tvrdi sir ribanac
 Rukola
 Limun
 Sol, papar
 Ulje
 Senf

Način pripreme

1

Prerežite kajzericu na pola i na njoj sprijateljite krem sir i namaz od tartufa

2

Na nježnu postelju od rukole položite tri "medaljona" ombola kojeg ste prethodno marinirali u limunu, senfu, ulju, soli i papru te ispekli po 2 min.sa svake strane

3

Zagrlite ombolo Predivnim Istarskim pršutom po kojem ste naribali tvrdi Istarski sir

4

Neka Vaši okusni pupoljci polude kad obogatite ovaj izuzetni sendvič završnoim namazom Zvijezda majoneze

5

Uz ovaj fantastični sočni i mirisni sendvič poslužite pommes frittes uz dodatak Zvijezda majoneze. Uživajte, dobar tek!

Ombolino