Možeš imat’ moje tijelo, ali tunu ne!

ShareTweetSave
1

Smjesa:
Narezati na trakice mladi luk, narezati na sitne komadiće kisele krastavce te pomiješati ih u posudu s kukuruzom i tunom. Dodati četiri žličice milerama, pet žlica majoneze, sol, biber, nasjeckan peršin i iscijeđen limun.

Lagano na tavi bez ulja prepržiti pršut.

Uzeti dvije kriške tosta, namazati ga s prethodno napravljenom smjesom, staviti dva komada pršuta i dva komada topljenog sira i sve to staviti tostirati.

Kada je sendvič gotov još se samo stavi dva komada rajčice i i dva komada zelene salate.

(Smjesa je napravljena otprilike za deset takvih toplih sendviča)

Dobar tek ????

 sir(za tople sendviče)
 zelena salata
 rajčica
 pršut
 2 konzerva tune
 1 konzerva kukuruza
 3 kom. kiselih krastavaca
 2 kom. mladog luka
 4 žličica milerama
 5 žličica Zvijezda majoneze
 sol
 biber
 svježi peršin
 tost
 ½ kom. limuna

NAMIRNICE

 sir(za tople sendviče)
 zelena salata
 rajčica
 pršut
 2 konzerva tune
 1 konzerva kukuruza
 3 kom. kiselih krastavaca
 2 kom. mladog luka
 4 žličica milerama
 5 žličica Zvijezda majoneze
 sol
 biber
 svježi peršin
 tost
 ½ kom. limuna

Način pripreme

1

Smjesa:
Narezati na trakice mladi luk, narezati na sitne komadiće kisele krastavce te pomiješati ih u posudu s kukuruzom i tunom. Dodati četiri žličice milerama, pet žlica majoneze, sol, biber, nasjeckan peršin i iscijeđen limun.

Lagano na tavi bez ulja prepržiti pršut.

Uzeti dvije kriške tosta, namazati ga s prethodno napravljenom smjesom, staviti dva komada pršuta i dva komada topljenog sira i sve to staviti tostirati.

Kada je sendvič gotov još se samo stavi dva komada rajčice i i dva komada zelene salate.

(Smjesa je napravljena otprilike za deset takvih toplih sendviča)

Dobar tek ????

Možeš imat’ moje tijelo, ali tunu ne!