Morska zvijezda

ShareTweetSave
1

Zvijezda majonezu i hren pomiješajte kako biste dobili umak. Pecivo prerežite na pola te na donju polovicu namažite umak ( ostavite jednu žlicu umaka za preljev na kraju). Na umak posložite listove regveta. Ako ne znate što je regvet pitajte baku ili kumicu na placu, one će sigurno znati . To je mladi list maslačka koji okusom podsjeća na radič. Na regvet stavite file dimljene orade i pospite ga rotkvicom koju ste prethodno narezali na tanke kolutove. Skutu izmrvite i rasporedite po rotkvici. Duž cijelog sendviča rasporedite kolutove mladog luka i trakice celera. Za kraj dodajte preostali umak i u male hrpice rasporedite kavijar. Dobar tek , uživajte u Morskoj zvijezdi.

 2 žličica Zvijezda majoneze
 1 kom. Crno pecivo sa sjemenkama
 1 lb Dimljene orade (file)
 5 list(a) Regveta
 1 kom. Rotkvice
 1 list(a) Mladog luka
 1 žlica Kravlje skute
 1 žličica Crnog kavijara
 1 kom. Celera

NAMIRNICE

 2 žličica Zvijezda majoneze
 1 kom. Crno pecivo sa sjemenkama
 1 lb Dimljene orade (file)
 5 list(a) Regveta
 1 kom. Rotkvice
 1 list(a) Mladog luka
 1 žlica Kravlje skute
 1 žličica Crnog kavijara
 1 kom. Celera

Način pripreme

1

Zvijezda majonezu i hren pomiješajte kako biste dobili umak. Pecivo prerežite na pola te na donju polovicu namažite umak ( ostavite jednu žlicu umaka za preljev na kraju). Na umak posložite listove regveta. Ako ne znate što je regvet pitajte baku ili kumicu na placu, one će sigurno znati . To je mladi list maslačka koji okusom podsjeća na radič. Na regvet stavite file dimljene orade i pospite ga rotkvicom koju ste prethodno narezali na tanke kolutove. Skutu izmrvite i rasporedite po rotkvici. Duž cijelog sendviča rasporedite kolutove mladog luka i trakice celera. Za kraj dodajte preostali umak i u male hrpice rasporedite kavijar. Dobar tek , uživajte u Morskoj zvijezdi.

Morska zvijezda