Mikeška rapsodija

ShareTweetSave
1

Zamijesimo domaće dizano pecivo od bučinog brašna u koje dodajemo i zobene pahuljice i mix sjemenki(sezam,lan,suncokret,bučine sjemenke)

2

Na donji dio peciva stavimo nekoliko kriški sira trapista i stavimo u pećnicu na 180°C da se sir malo otopi.

3

Nakon što se sir malo ohladio na njega dodamo jogurt zvijezda majonezu. Zatim slažemo kulen i kisele krastavce te na njih stavimo malo čili zvijezda majoneze. I to je to.

4

Uživamo u okusima.
Dobar tek!
P.S. Sendviču je ime Mikeška rapsodija jer je nastao u Virovitici gdje se staro stanovništvo grada u prošlosti nazivalo Mikešima.

 1 Pecivo od bučinog brašna
 50 g sira trapista
 100 g kulena

NAMIRNICE

 1 Pecivo od bučinog brašna
 50 g sira trapista
 100 g kulena

Način pripreme

1

Zamijesimo domaće dizano pecivo od bučinog brašna u koje dodajemo i zobene pahuljice i mix sjemenki(sezam,lan,suncokret,bučine sjemenke)

2

Na donji dio peciva stavimo nekoliko kriški sira trapista i stavimo u pećnicu na 180°C da se sir malo otopi.

3

Nakon što se sir malo ohladio na njega dodamo jogurt zvijezda majonezu. Zatim slažemo kulen i kisele krastavce te na njih stavimo malo čili zvijezda majoneze. I to je to.

4

Uživamo u okusima.
Dobar tek!
P.S. Sendviču je ime Mikeška rapsodija jer je nastao u Virovitici gdje se staro stanovništvo grada u prošlosti nazivalo Mikešima.

Mikeška rapsodija