Mesni afrodizijak vatrenog Slavonca

ShareTweetSave
1

1. Meso iz domaće kobasice pomiješati s mljevenim orasima, oblikovati kuglicu i u sredinu staviti 1/2 listića tvrdog sira. Rastanjiti kao pljeskavicu i ispeći na malo masti s obje strane.
2. Sjeckanu crvenu papriku izdinstati na malo masti, posoliti i posuti sjeckanim peršinom.
3. Rad: hamburger pecivo presjeći, dolje staviti sjeckanu papriku, gore pljeskavicu, na pljeskavicu listić sira i ukrasiti žlicom ketchupa i majoneze. Pokriti gornjim dijelom peciva.

 1 hamburger pecivo sa sezamom
 50 g sjeckane crvene paprike
 malo sjeckanog peršina
 150 g mesa iz domaće svježe kobasice
 1 listića tvrdog sira
 1 žlica mljevenih oraha
 malo masti
 1 žlica ketchupa
 1 žlica majoneze

NAMIRNICE

 1 hamburger pecivo sa sezamom
 50 g sjeckane crvene paprike
 malo sjeckanog peršina
 150 g mesa iz domaće svježe kobasice
 1 listića tvrdog sira
 1 žlica mljevenih oraha
 malo masti
 1 žlica ketchupa
 1 žlica majoneze

Način pripreme

1

1. Meso iz domaće kobasice pomiješati s mljevenim orasima, oblikovati kuglicu i u sredinu staviti 1/2 listića tvrdog sira. Rastanjiti kao pljeskavicu i ispeći na malo masti s obje strane.
2. Sjeckanu crvenu papriku izdinstati na malo masti, posoliti i posuti sjeckanim peršinom.
3. Rad: hamburger pecivo presjeći, dolje staviti sjeckanu papriku, gore pljeskavicu, na pljeskavicu listić sira i ukrasiti žlicom ketchupa i majoneze. Pokriti gornjim dijelom peciva.

Mesni afrodizijak vatrenog Slavonca