Zamijesite tijesto od brašna,vode,kvasca,soli,maslinovog ulja i crnila (tijesto mora biti mekano i malo lipljivo) i ostavite da se diže oko pola sata na toplome. Kad se udvostručilo, oblikujte peciva za sendvič. Izribajte indijske oraščiće preko peciva i stavite peći na 180 stupnjeva oko 25 minuta.
Nakon što su peceni, premažite ih sa domaćim tartarom, koji bi bio bezveze da nema ZVIJEZDA MAJONEZE! ???? Za domaći tartar, izmješajte u blenderu ili sa štapnim mikserom: sok od limuna, senf, peršin, kisele krastavce, ZVIJEZDA MAJONEZU i češnjak.
Zatim se preko tartara stave marinirani incuni (koji su prethodno dodatno marinirani u limunovom soku) i pohani repovi škampi. Na kraju, dodajte ljubičastu kapulu izrezanu na kolutiće i crne masline i Vaš sendvič spreman je za uživanje!
Servings 1