Mediteranski Fish Monster

ShareTweetSave
1

Zamijesite tijesto od brašna,vode,kvasca,soli,maslinovog ulja i crnila (tijesto mora biti mekano i malo lipljivo) i ostavite da se diže oko pola sata na toplome. Kad se udvostručilo, oblikujte peciva za sendvič. Izribajte indijske oraščiće preko peciva i stavite peći na 180 stupnjeva oko 25 minuta.

2

Nakon što su peceni, premažite ih sa domaćim tartarom, koji bi bio bezveze da nema ZVIJEZDA MAJONEZE! ???? Za domaći tartar, izmješajte u blenderu ili sa štapnim mikserom: sok od limuna, senf, peršin, kisele krastavce, ZVIJEZDA MAJONEZU i češnjak.

3

Zatim se preko tartara stave marinirani incuni (koji su prethodno dodatno marinirani u limunovom soku) i pohani repovi škampi. Na kraju, dodajte ljubičastu kapulu izrezanu na kolutiće i crne masline i Vaš sendvič spreman je za uživanje!

 4 kom. pohani repovi škampi
 4 kom. mariniranih inćuna
 2 žlice domaćeg tartara sa Zvijezda majonezom
 2 kriška ljubičaste kapule
 2 kom. crnih maslina
 2 kom. domaća crna peciva (Za peciva potrebni su: pola kockice kvasca, prstohvat soli, žlica maslinovog ulja, 2 žlice crnila od sipe, 200 g raženog brašna, voda)
 50 g indijskih oraščića
 2 žlice limunovog soka
 1 žlica senfa
 1 list(a) peršina
 2 kom. češnja češnjaka

NAMIRNICE

 4 kom. pohani repovi škampi
 4 kom. mariniranih inćuna
 2 žlice domaćeg tartara sa Zvijezda majonezom
 2 kriška ljubičaste kapule
 2 kom. crnih maslina
 2 kom. domaća crna peciva (Za peciva potrebni su: pola kockice kvasca, prstohvat soli, žlica maslinovog ulja, 2 žlice crnila od sipe, 200 g raženog brašna, voda)
 50 g indijskih oraščića
 2 žlice limunovog soka
 1 žlica senfa
 1 list(a) peršina
 2 kom. češnja češnjaka

Način pripreme

1

Zamijesite tijesto od brašna,vode,kvasca,soli,maslinovog ulja i crnila (tijesto mora biti mekano i malo lipljivo) i ostavite da se diže oko pola sata na toplome. Kad se udvostručilo, oblikujte peciva za sendvič. Izribajte indijske oraščiće preko peciva i stavite peći na 180 stupnjeva oko 25 minuta.

2

Nakon što su peceni, premažite ih sa domaćim tartarom, koji bi bio bezveze da nema ZVIJEZDA MAJONEZE! ???? Za domaći tartar, izmješajte u blenderu ili sa štapnim mikserom: sok od limuna, senf, peršin, kisele krastavce, ZVIJEZDA MAJONEZU i češnjak.

3

Zatim se preko tartara stave marinirani incuni (koji su prethodno dodatno marinirani u limunovom soku) i pohani repovi škampi. Na kraju, dodajte ljubičastu kapulu izrezanu na kolutiće i crne masline i Vaš sendvič spreman je za uživanje!

Mediteranski Fish Monster