Lososbezlososa

ShareTweetSave
1

Kruh za tost lagano tostirati na grill tavi.
Naribati mrkvicu i nježno začiniti sa acceto balzamikom, suhim koprom, par kapi tekućeg dima i malo soli. Nasjeckati masline i pomješati sa slanutkom. Dodati Omegol i nori alge pa sve dobro izgnječiti.
Tostirani kruh namazati Omegolom i napuniti sa smjesom od slanutka. Ukrasiti zelenom salatom. Uživati u vegan lososu bez straha od parazita, mikroplastike i teških metala.

 1 kom. mrkva
 1 cup slanutka
 3 žlice sjeckanih maslina
 3 žlice Omegol majoneze
 1 žlica sjeckane nori alge
 4 kriška kruha za toast
 Salata za garniranje, mtovilac, rikola, mladi luk, kiseli krastavci
 malo suhog kopra i tekućeg dima za poseban okus

NAMIRNICE

 1 kom. mrkva
 1 cup slanutka
 3 žlice sjeckanih maslina
 3 žlice Omegol majoneze
 1 žlica sjeckane nori alge
 4 kriška kruha za toast
 Salata za garniranje, mtovilac, rikola, mladi luk, kiseli krastavci
 malo suhog kopra i tekućeg dima za poseban okus

Način pripreme

1

Kruh za tost lagano tostirati na grill tavi.
Naribati mrkvicu i nježno začiniti sa acceto balzamikom, suhim koprom, par kapi tekućeg dima i malo soli. Nasjeckati masline i pomješati sa slanutkom. Dodati Omegol i nori alge pa sve dobro izgnječiti.
Tostirani kruh namazati Omegolom i napuniti sa smjesom od slanutka. Ukrasiti zelenom salatom. Uživati u vegan lososu bez straha od parazita, mikroplastike i teških metala.

Lososbezlososa