Lola Slavonska nastala je marljivim odabirom sastojaka našeg Slavonskog zavičaja.
Udobno se smjestite i pripremite za priču oko načina pripreme ovog sendviča.
Za početak će Vam trebati kukuruzno pecivo koje ukoliko nemate baku voljnu da Vam ga ispeće, možete kupiti u pekari ili nekom dućanu. Izrežite pecivo i prošarajte ga Zvijezda majonezom kako bi sendvič počeo dobivati smisao, jer sendič je bez veze kad nema majoneze. Zatim pažljivo postavite 3 lista zelene salate te ih nježno pokvasite sa još malo majoneze. Obzirom da kulen još nije potpuno suh, salati u zagrljaj stiže dimljena pečenica smotana u valjke. Kako nam pečenica nebi ostala usamljena, njoj će društvo praviti 2 šnite dimljenog kravljeg sira. Obziom da Slavoniju obilježava ljutina, na dimljeni sir stavite češnjak i ljute feferone.
PS, ovaj sendvič morate praviti sa ljubavlju i pripremite šalicu hladnog mlijeka (trebat će Vam poslije domaćih feferona).
Dobar tek!
Servings 1